0

PHOTOS De modeflaters van deze weekVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Bekijk ze hieronder!

Olivia Palermo

Zelfs modefavorietje Olivia Palermo begaat soms een blunder; dit slecht zittende Geisha-achtige kostuum doet niks positiefs voor Olivia Palermo. Sterker nog, het lijkt wel alsof ze ziek is door de kleur. En waarom die hooggesloten hals en die zware ketting?

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow heeft een figuurtje om u tegen te zeggen, maar zonder onderbroek de deur uitgaan en met een halfblote bips in beeld kan niemand ontkomen zonder commentaar.

Britney Spears

Onze modeflater lieveling Britney Spears presteerde het ook deze week weer om met een zeer matige (of onvoldoende) outfit de deur uit te gaan. De top maakt haar een moeke en die lichtbruine enkellaarsjes geven haar optisch kortere benen.

Lily Cole

Het gaat bergafwaards met voormalig topmodel Lily Cole. Eerst verscheen ze vrijwel nakend ten tonele (klik op deze foto om dat te zien) en nu maakt ze onze dag wel erg grijs met deze combinatie.

Jessica Alba

Jessica Alba heeft tig designeroutfitjes in de kast liggen dankzij haar huidige muze status maar toch kiest ze voor deze jammerlijke look. Niet geheel fout, maar die opgerolde broekspijpen en cowboylaarsjes zijn nou niet bepaald een mooie combi (opnieuw; het korte beentjes syndroom). Jammer!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties