0

PHOTOS De modeflaters van deze weekVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Bekijk ze hieronder!

Mischa Barton had misschien beter kunnen kiezen voor een wat minder druk printje. Deze outfit kleedt niet bepaald af... Wel willen we haar complimenteren met de mooie tas die ze erbij draagt. Zonde dat ze dan de outfit zo slecht combineert.

Britney Spears ziet er ook deze week weer lekker onverzorgd uit. Die driekwart legging kan gewoon echt niet meer, wil iemand dat nou eindelijk een keer tegen haar zeggen? Daarnaast weet niemand wat ze daar op draagt maar de onflatteuze gele jurk/topje kleedt ook niet bepaald af. Misschien moet Britney eens om raad vragen.

Vanessa Hudgens heeft er de laatste tijd een handje van om onverzorgd de straat op te gaan. We zijn er niet helemaal uit wat ze aan heeft.. een slechte combinatie van een sportoutfit en een casual outfit. Zonde want het is een knappe vrouw en met deze legging komt haar figuur niet erg goed uit de verf.

Rihanna ziet er altijd stoer en origineel uit maar deze keer slaat ze de plank mis. Het lijkt wel of haar benen in het gips zitten. Wij zijn dit keer niet enthousiast.

Jennifer Lawrence heeft haar haar geknipt maar ze lijkt 10 jaar ouder met deze nieuwe look. De schuine pony is ook geen succes; tenzij ze solliciteert naar een rolletje in That 70's Show of Flodder. En dan even over die outfit; what happened? Is dit Dior? Die ontblote schouderpartij maakt haar breder en door het silhouet lijkt haar bovenlichaam enorm lang.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Yaël Junggeburth)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties