0

Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Bekijk ze hieronder!

Lauren Verster bewijst dat het laten zien van lingerie niet per se sexy is... om maar niet te spreken van die schoenen en panty

Mode voorbeeld Sarah Jessica Parker doet alles om niet charmant op straat te gaan: slaapzak jas, mixen van twee verschrikkelijke prints én een zwerver kapsel... Jammer hoor!

Heeft Heidi Klum nog nooit gehoord van kiezen? Of een laag decolleté of een ontbloot been? Deze outfit behoort in en etalage van een goedkope galajurken shop én niet op zo'n hoofdprijs als Heidi. En heb je die schoenen al gezien?

Met de meeste items van Rita Ora's outfit is niks mis... maar die slechtzittende schoenen staan bij niemand mooi

Christina Aguilera lijkt niet in de 'best dressed' te willen horen. Deze paarse jurk is niet echt flatterend voor haar figuur en steekt goedkoop af bij haar glitterende spray-tan huid en peroxide blonde haren. Daarnaast hebben wij een aantal vlekken ontdekt...

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties