0

Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Bekijk ze hieronder!

Amanda Bynes staat al niet echt bekend om haar fabuleuze mode stijltje en dat laat ze hier dan ook weer even zien. Het begint met de enorme bos nep haar en de ordinaire piercings in haar beide wangen. Daarnaast loopt ze aardig naast haar uggs en om het geheel compleet te maken draagt ze er een chique louis Vuitton tas bij in gepast goud.

Reese witherspoon is een hartstikke mooie vrouw, zonde dat ze dan met haar kleding er altijd weer even naast zit. Ze heeft een goed figuur maar deze combinatie slaat werkelijk waar nergens op. Om het allemaal compleet te maken is ze nog lekker aan de smeer gegaan en maakt de enorme laag foundation het helemaal af.

Britney Spears heeft verassend genoeg ook deze week weer goed haar best gedaan om er zo lelijk mogelijk uit te zien. Ze pakt deze week uit met niet één maar, maar liefst twee soep jurken over elkaar.. om dan nog maar te zwijgen over de driekwart legging, nep Isabelle Marant schoenen en de leuke paarse sokken. Ze maakt er tegenwoordig een sport van om elke week de ' wie ziet er het minst modieus uit ' wedstrijd te winnen. Deze week staat ze dan ook weer met stip op 1.

 

Is Halle Berry tegenwoordig non? Ze begint er een gewoonte van te maken om in dit soort gewaden de deur uit te gaan. Wat zonde want het is zo'n mooie vrouw. Agaath gewaad wordt haar tweede bijnaam.

 

Rosie Huntington is natuurlijk super model, ze heeft daarom ook een super figuur maar dat geeft haar nog geen reden om zonder bh de straat over te gaan in een col. Normaal gesproken ziet ze er altijd fantastisch uit maar deze outfit gaat helemaal nergens over. Wij zijn het erover eens dat de vleeskleurige rok met de col zijn een absolute mismatch zijn.

 

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Yaël Junggeburth)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties