0

Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Bekijk ze hieronder!

Mischa Barton is hier aan het winkelen in LA. Ze is de laatste tijd een aantal kilootjes aangekomen waardoor ze dit broekje absoluut niet meer kan hebben. De ketting om haar nek lijkt wel een honderiem en ze heeft ook niet echt de moeite genomen om iets aan haar haar te doen. Mischa Barton maakt hier geen beste indruk...

 

Demi Moore probeert zich hier nog te verschuilen achter haar vette haren, en terecht. Neem dan op z'n minst nog even de moeite om of een korte of lange broek aan te doen want dit drie kwart model kan echt niet meer. Over de rest van de outfit maar te zwijgen..we zijn wel beter van Demi Moore gewend.

Jessica Alba gaat normaal gesproken altijd goed gekleed de deur uit, deze keer is het ergens mis gegaan. Met een vette coupe en een soep rok loopt ze door Saint Barts. Zelf kijkt ze ook niet echt happy, zou ze zelf ook balen van deze outfit?

Britney heeft er een handje van om onverzorgd de deur uit te gaan en ook deze keer slaat ze de plank weer goed mis. Een tokkie knot, nep uggs en een vieze legging. En ze is nog wel met haar vriend op pad, die had er op z'n minst iets van kunnen zeggen voordat ze iedereen hiermee confronteerde....

Zangeres Ciara ging naar een speciale avond in een nacht club. Afkleden komt duidelijk niet in haar woordenboek voor. Het lijkt wel of ze uit bed is gerold en de lakens vergeten is af te doen. De zangeres koos voor een onflatteuze oversized outfit. Wit blijkt overduidelijk haar lievelings kleur.. wij zijn niet enthousiast.

(Tekst: Yaël Junggeburth)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties