0

PHOTOS De modeflaters van deze weekVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Bekijk ze hieronder!

Britney Spears

Britney Spears komt bijna elke week in ons artikel over de modeflaters voor, maar daar kunnen wij niks aan doen. Neem nou dit outfitje; daar wil je toch niet dood in gevonden worden?

Ciara

Zangeres Ciara bevindt zich op dit moment in de inner circle van de modewereld (lees; ze duikt op bij veel modeshows). Ondanks haar kast vol designerkleding koos ze voor deze Hello Kitty outfit. Fail!

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez ziet er soms uit om door een ringetje te halen, maar soms vragen we ons af wat haar tweetal stylisten in hun hoofd hebben gehaald. Niemand zonder het figuur van een stokje wordt charmant in een baljurk tot over de knieën in deze kleurencombi. Iets anders; waarom die glimmende voetjes?

Geri Halliwell

Voormalig Spice Girl Geri Halliwell mag wel even voor wat advies aankloppen bij haar ex-collega Victoria Beckham. Watskebeurt met de sokken en de broek?

Anna Kendrick

Actrice Anna Kendrick werd betrapt in deze outfit tijdens de opnames van een clip. Waarom ze een schortje draagt is niet bekend. Dit is wat ons betreft alleen maar toegestaan als de opnames plaats vinden in een Amerikaanse diner.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties