0

PHOTOS De modeflaters van deze weekVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Bekijk ze hieronder!

Emma Stone

Als je zo een rank figuurtje als actrice Emma Stone hebt, kun je veel hebben maar dit schoolmeisjes rokje staat niemand. En dan nog die panty en overknee laarzen...

Sarah Jessica Parker

Zoals je kon lezen op ILFN doet Sarah Jessica Parker 90 procent van haar designerkleding weg. Zonde! Zeker als er dit soort setjes voor in de plaats komen... Comfortabel kan ook mooi zijn.

Kate Moss

Kate Moss is dit keer het domme bontje van de week. Dit is namelijk maar één van de bontjassen die ze de afgelopen dragen droeg.

Mariah Carey

Dit niemandalletje is niet echt op het lijf van Mariah Carey geschreven; misschien een maatje groter? En waarom die zwarte veel te kleine flapjes over haar borsten?

Geri Halliwell

Voormalige Spice Girl Geri Halliwell heeft alle beige items uit haar kast samengevoegd. Daarnaast is die panty ook echt een no-go.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties