0

PHOTOS De modeflaters van deze weekVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Bekijk ze hieronder!

Doutzen mag dan wel een prachtig koppie en een beeldschoon lichaam hebben, styling is niet echt haar ding. Wij vragen ons zeer af waar dit jurkje vandaan komt. Misschien tijd om te investeren in een stylist?

'Jenny from the block' houdt anno 2013 nog steeds van de nodige bling; zo ook voor haar outfit. Dit glinsterende jurkje doet weinig voor haar sexy figuur. Mede dankzij het model; hooggesloten en 'aparte' mouwen. En dan die zwarte benen in de schoenen... niet al te best.

Van Britney Spears zijn we heel wat gewend, maar wellicht is er sprake van een nieuw dieptepunt. Zelfs thuis zien wij er niet zo slonzig uit.

Wij begrijpen er niks van. Tijdens de laatste show van Tommy Hilfiger zag ze er beeldig uit en nu gaat ze voor dit walgelijke ensemble. Als moeder zijnde mag je best voor comfortabele outfitjes gaan, maar goed voor de dag komen doe je ook voor jezelf.

Katy Perry heeft wel eens vaker outfits aan waarbij we zo onze twijfels hebben, maar dit gevalletje is gewoon spuuglelijk; bruidsjurk gone wrong met daaronder zwarte boots (???).

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties