0

PHOTOS De modeflaters van deze weekVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Bekijk ze hieronder!

Ashanti

Zangeres Ashanti verscheen in dit gewaad bij de pre-party van de Grammy's. Er is niks mis met een beetje huid, maar zorg er dan wel voor dat het er 'appetijtelijk' uitziet.

Demi Moore

Demi Moore ging boodschappen doen en koos daarvoor een outfit om zo onaantrekkelijk mogelijk voor de dag te komen. Nou dat is gelukt met deze voddenlappen én afgrijselijke schoenen.

Aubrey ODay

Herinner je Aubrey O'Day nog? Deze dame van Making The Band is compleet de verkeerde weg ingeslagen na de ontdekking van haar gouden keeltje. Daar zijn dit openbarstende blousje, fringe rok en die té gemake-upte kop het bewijs van.

Miley Cyrus

Miley Cyrus is niet meer het schattige meisje, maar shockeert de wereld het liefst met haar gedrag, kapsels en outfit. Dit gevalletje was net wat te klein voor haar borstpartij.

Naomi Campbell

Is Naomi Campbell furreal? Onnodig dit mega gebruik van écht bont...

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties