0

PHOTOS De modeflaters van de weekVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Bekijk ze hieronder!

Lucy Liu is een actrice met een bloedmooi figuur, alleen komt dat in deze jurk niet helemaal tot z'n recht. Alsof ze een bruidsjurk aanheeft met een niet-matching bolero...

Lucy Liu is een actrice met een bloedmooi figuur, alleen komt dat in deze jurk niet helemaal tot z’n recht. Alsof ze een bruidsjurk aan heeft met een niet-matching, witte bolero die groter maakt dan dat ze daadwerkelijk is…

Kim gaat voor all black met deze outfit, als ze met haar liefje Kanye op stap is. Niks mis met een zwarte outfit, maar waarom dat enorme zwarte vest a la visnet?

Kim gaat voor all black met deze outfit, als ze met haar liefje Kanye op stap is. Niks mis met een zwarte outfit, maar waarom dat enorme zwarte vest a la visnet?

Undercover Jennifer Aniston gaat voor een comfortabele outfit. Letterlijk als grijze muis over straat? Jammer Jen...

Undercover Jennifer Aniston gaat voor een comfortabele outfit. Letterlijk als grijze muis over straat? Jammer Jen…

Britney, please! Gaat er nog wel een week voorbij dat Britney niet een modemisser ondergaat? We showden eerder al haar cellulitis benen, nu is madame weer niet bang om met een shorts over straat te gaan. Maar dan die schoenen? Die kunnen echt niet!

Britney, please! Gaat er nog wel een week voorbij dat ze niet een modemisser ondergaat? We showden eerder al haar cellulitis benen, nu is madame weer niet bang om met een shorts over straat te gaan. Maar dan die schoenen? Die kunnen echt niet!

Color blocking it is voor actrice Alyson Hannigan! Doe maar niet die felrode rok, je melkflesbenen geven bijna licht!

Color blocking it is voor actrice Alyson Hannigan! Doe maar niet die felrode rok, je melkflesbenen geven bijna licht…

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Carolien Tsao)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties