0

PHOTOS De modeflaters van de weekVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Bekijk ze hieronder!

Alexa wordt gezien als stijlicoon maar van dit outfitje worden we nou niet echt warm. Waarom dat ongestreken shirt dat rommelig opgeknoopt is?

Alexa wordt gezien als stijlicoon maar van dit outfitje worden we nou niet echt warm. Waarom dat ongestreken shirt dat rommelig opgeknoopt is? In combinatie met de rok, die tevens gekreukt is, is het net een beetje té Alexa en dat is dus niet goed.

Cate Blanchett's jurk had potentie. Jammer dat hij zo flubberig wijd uitloopt en er sliertjes uitsteken. Het lijkt zo net een kwal.

Cate Blanchett’s jurk had potentie. Jammer dat hij zo flubberig wijd uitloopt en er sliertjes uitsteken. Het doet ons een beetje denken aan een kwal.

Ginnifer Goodwin was even in de war en trok haar verpleegstersjurkje uit de kast toen ze de deur uit ging. Toen bleek dat ze naar Comic Con ging, knipte ze maar een V eruit aan de voorkant en de mouwen eraf.

Actrice Ginnifer Goodwin was even in de war en trok haar verpleegstersjurkje uit de kast toen ze de deur uit ging. Toen bleek dat ze acte de presence bij Comic Con moest geven, knipte ze maar een V eruit aan de voorkant en de mouwen eraf.

Miley Cyrus heeft weer eens haar middenrif ontbloot hoor. Waarom niet eens een keer wat nieuws? Deze veredelde gevangenisoutfit kan ons modehartje, buiten dat om, sowieso niet echt bekoren.

Miley Cyrus is weer de deur uitgegaan met een ontbloot middenrif hoor. Waarom niet eens een keer wat nieuws? Deze veredelde gevangenisoutfit kan ons modehartje, buiten de naakte ribben om, sowieso niet echt bekoren.

Ai Rihanna... doorgaans kun je met veel wegkomen vanwege haar droomfiguur maar dit is echt wel een beetje te ordi.

Ai Rihanna… doorgaans kun je met veel wegkomen vanwege je droomfiguur maar dit is echt wel een beetje te ordi. Zelfs een circusartiest zal zijn neus ervoor ophalen.

Rita Ora is niet vies van een jaren '90 stijltje, maar dit is een beetje too much. Duo coloured jeans, een open jeansblouse met beha eronder en gekleurde puntjes. Die bril maakt de foute jaren '90 look compleet.

Rita Ora is niet vies van een jaren ’90 stijltje, maar dit is een beetje too much. Duo coloured jeans, een open jeansblouse met beha eronder en gekleurde haarpuntjes. Die bril maakt de foute jaren ’90 look compleet.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties