0

MODEFLATERSVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Bekijk ze hieronder!

Anne Hathaway kiest voor een semi-strakke top en een enorm wijde broek. Door haar korte coupe en haar outfit lijkt ze wel een grote, wandelende peer! Je hebt wel eens betere setjes uit de kast getrokken Anne...

Actrice Anne Hathaway kiest voor een semi-strakke top en een enorm wijde broek. Door haar korte coupe en haar outfit lijkt ze wel een grote, wandelende peer. En dan hebben we het nog niet eens gehad over die schoenen! Je hebt wel eens betere setjes uit de kast getrokken Anne…

Selma Blair gaat voor een basic maxidress, maar waarom draagt ze die witte top eronder? Echt niet charming dat je onder die dikke grijze banden ook nog eens witte ziet. Selma had beter de witte top kunnen vervangen door een goede beha.

Actrice Selma Blair gaat voor een basic maxidress, maar waarom draagt ze die witte top eronder? Echt niet charming dat je onder die dikke grijze banden ook nog eens witte ziet. Selma had beter de witte top kunnen vervangen door een goede beha.

Ke$ha brengt gehuld in deze kleding een bezoekje aan BBC Radio. Door het vele kant lijkt het meer een mislukt sexy setje voor in de slaapkamer. En wat heeft die gekleurde veeg op haar gezicht te betekenen? Wel een groot compliment voor haar krullen! Haar hairdo is tot in de puntjes verzorgd.

Zangeres Ke$ha brengt gehuld in deze kleding een bezoekje aan BBC Radio. Door het vele kant lijkt het meer een mislukt sexy setje voor in de slaapkamer. En wat heeft die gekleurde veeg op haar gezicht te betekenen? Wel een groot compliment voor haar krullen! Haar hairdo is tot in de puntjes verzorgd.

Miley Cyrus gaat voor een pakje met dollartekens. Ze kan het goed hebben, zo'n crop top en een korte rok, maar die rok is wel heel erg kort. Één verkeerde beweging en haar billen zullen ontsnappen...

Actrice en zangeres Miley Cyrus gaat voor een pakje met dollartekens. Ze kan het goed hebben, zo’n crop top en een korte rok, maar die rok is wel heel erg kort. Één verkeerde beweging en haar billen zullen ontsnappen…

Deze jurk is het net niet voor Candice Swanepoel! Erg jammer, want hij maakt haar erg flets. Ook de rafels onderaan de jurk maken het geheel er niet beter op.

Deze jurk is het net niet voor model Candice Swanepoel! Erg jammer, want hij maakt haar erg flets. Ook de rafels onderaan de jurk maken het geheel er niet beter op.

Door de donkere kleur van het jurkje dat Elle Fanning draagt, lijkt de rest van haar voorkomen op te gaan in de achtergrond van de setting. Het maakt haar ontzettend bleek, wat erg jammer is. Het jurkje is zeker leuk, maar niet bij Elle. Jammer!

Door de donkere kleur van het jurkje dat Elle Fanning draagt, lijkt de rest van haar voorkomen op te gaan in de achtergrond van de setting. Het maakt haar ontzettend bleek, wat erg jammer is. Het jurkje is zeker leuk, maar niet bij Elle. Jammer!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Carolien Tsao)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties