0

PHOTOS De modeflaters van de weekVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Bekijk ze hieronder!

Jennifer, beter bekend als Jwoww, heeft haar gebruinde lichaam gehuld in een badpak met daarover een roze wikkelrok... Sorry Jwoww, we zijn wel wat van je gewend maar dit kan echt niet!

Jennifer, beter bekend als Jwoww van Jersey Shore, heeft haar gebruinde lichaam gehuld in een badpak met daarover een roze wikkelrok… Sorry Jwoww, we zijn wel wat van je gewend maar dit kan écht niet!

Victoria Beckham bezocht een tenniswedstrijd in deze nachtjapon, jammer! Een garderobe vol mooie kleding en jurkjes en dan kiest ze uitgerekend deze. Meer iets voor thuis of in de slaapkamer...

Victoria Beckham bezocht een tenniswedstrijd in deze nachtjapon, jammer! Een garderobe vol mooie kleding en jurkjes en dan kiest ze uitgerekend deze. Meer iets voor thuis of in de slaapkamer…

Selma Blair cijfert zichzelf weg in deze wijdvallende top en korte zwarte legging. Vooral met die lekkere zon op haar bol had die outfit ook wel wat kleurrijks kunnen gebruiken.

Selma Blair cijfert zichzelf weg in deze wijdvallende top en korte zwarte legging. Vooral met die lekkere zon op haar bol had die outfit ook wel wat kleurrijks kunnen gebruiken.

Snooki ging sporten en koos voor een knalroze broek. Op zich heel erg leuk en opvallend, maar niet bij Snooki's haar! Zacht uitgedrukt vloekt het nogal.

Jwoww’s collega Snooki ging sporten en koos voor een knalroze broek. Op zich heel erg leuk en opvallend, maar niet bij Snooki’s haar! Zacht uitgedrukt vloekt het nogal. Ook ziet haar truitje er nogal oud en smoezelig uit.

Deze riem gaat voor all black en draagt als accessoire Vera Wang... Oh nee, andersom! De ontwerpster draagt een enorme riem die haar hele taille laat verdwijnen.

Deze riem gaat voor all black en draagt als accessoire Vera Wang… Oh nee, andersom! De bekende bruidsjurken ontwerpster draagt een enorme riem die haar hele taille laat verdwijnen.

Kourtney draagt een zalmroze jurk die haar helaas onnodig breed laat lijken. Op het verkeerde punt loopt het jurkje uit. Ondanks dat wel een leuke match met haar schoenen!

Kourtney Kardashian draagt een zalmroze en vormloze jurk die haar helaas onnodig breed laat lijken. Op het verkeerde punt loopt het jurkje uit. Ondanks dat wel een leuke match met haar schoenen!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Carolien Tsao)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties