0

modeflaters 150Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

 

 • BP_21469510
  We weten dat Pink een sportieve en stoere vrouw is, maar dat betekent niet dat je als man door het leven hoeft te gaan. Iets meer vrouwelijkheid mag wel Pink.
 • BP_21482711
  Mooi geel is niet lelijk, dat dacht Jessica Simpson waarschijnlijk toen ze dit jurkje uit de kast trok. Door de zon die op haar jurkje schijnt lijkt de jurk nóg geler. Haar geel geblondeerde lokken matchen overigens wel goed met haar jurkje, dat dan weer wel.
 • Rose McGowan
  Rose McGowan probeert het goed op Coachella, helaas slaat ze hier de plank goed mis. Het zijn allemaal trends met elkaar gecombineerd, maar dan dus net niet. De crop-top zit net niet flatteus, het rokje is uit de jaren '80 en zijn de schoenen geleend van haar broertje?
 • Tallulah Willis
  De sheer items zijn helemaal hot, maar Tallulah Willis is net té enthousiast geweest. De rok is vies, en het broekje had net wat mooier kunnen zijn. Daarnaast zit ook haar bovenstukje niet optimaal, de top lijkt iets te groot en haar borsten worden er niet echt veel mooier op.
 • Taylor Swift
  Taylor Swift is al lang en dun van zichzelf, maar hier lijkt het alsof ze dagen niet heeft gegeten. Het basis shirtje is uitgelubberd en lijkt te groot, door de lage boothals kunnen we haar sleutelbeen wel heel goed zien. En het broekje lijkt ook te groot maar is weer te klein om baggy te zijn. De goede maat dragen Taylor?
 • BP_21435885
  Iggy Azalea kon of niet kiezen of ze dacht een spannende outfit aan te trekken, maar dit nam ze wel heel letterlijk met dit jasje. Helaas niet in de goede zin van het woord, het jasje is echt té, maak een keuze Iggy; of panter, of een print van diamanten op je schouders, maar allebei?

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties