0

MODEFLATERVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

 • Amanda Seyfried takes her dog to meet a friend for coffee.
  Voor Amanda Seyfried geldt dat ze een hele hoop kan hebben. Echter slaat ze met dit tuinpakje de plank compleet mis. De pijpjes zijn namelijk gekreukeld en veel te wijd en ook het lijfje zit heel erg losjes. Het shirt wat ze eronder draagt, staat haar ook niet heel erg flatteus. De hele outfit ziet er flets en goedkoop uit.
 • Jessica Alba heads to a meeting
  Laten we de gekke zwarte tas in Jessica Alba's hand maar even vergeten en het hebben over haar broek. Want wat is dat voor een ding? De kleur is niet mooi, de pasvorm geeft haar een raar figuur en de pijpen zijn te lang...
 • Top model Kate Moss enjoys sunny holidays in Rio de Janeiro
  Kate Moss heeft een prachtig figuur, maar dat is in deze wijdvallende kleding niet goed te zien. Het broekje lijkt gekreukeld en te groot en het hemdje valt zo wijd dat er geen enkele vorm van Kate's lichaam meer is te bekennen.
 • Kate Upton and Makeup Line from Bobbi Brown Announce Their New Endorsement Partnership
  De prachtige Kate Upton kan bijna alles aantrekken er toch nog fantastisch uitzien, maar met deze gele blouse in combinatie met haar kapsel in ongeveer dezelfde kleur wordt ze toch wat flets. Ook maakt het bloesje haar dikker dan ze is én is ze een knoopje vergeten dicht te doen.
 • Katie Holmes Takes Suri Cruise to the Set
  Als moeder moet je het goede voorbeeld geven, maar dat lukt Katie Holmes op fashiongebied eventjes niet. Die vuilniszakkenjas (waarom heeft ze die überhaupt in haar kast?), jurk tot op de knieën en hoge Uggs zijn nu niet bepaald de ultieme modeitems...
 • Rita Ora seen leaving a music studio in London
  Het mag wel duidelijk zijn door wie Rita Ora gesponsord was... En een sportoutfit op zich is ook helemaal niet zo erg, maar die sokken met slippers... NEE. Laten we hopen dat ze geen nieuwe modegril ontketent.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties