0

MODEFLATERSVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

 • Chloe Sevigny
  It-girl Chloe Sevigny is inmiddels bijna veertig, maar dat weerhoudt de blonde er niet van om een klompendansje te wagen. De actrice draagt zwarte sokken in haar klompen en combineert dit met een soort folkloristisch dirndl-jurkje. Chloe, doe maar niet. Tenzij je opweg was naar een lesje volksdansen. Dan hebben we niks gezegd....
 • Kaley Cuoco
  Kaley Cuoco is super grappig in de hit serie the Big Bang Theory, helaas valt er niks te lachen als je naar haar outfit kijkt. Kom op Kaley, je bent op een kinderaward show! Loosen up a little, in plaats van in dit stijve tweedpakje de kleurrijke oranje loper op te wandelen. Bewaar deze look maar voor een theekransje met oma...
 • Kim Kardashian
  Ow, dear. Is dit weer een pakje waar hubby-to-be Kanye achter zit? Een grote zwarte oma-onderbroek en beha onder een ouderwets kanten gewaad? Mmm, misschien niet zo geschikt voor in een classy restaurant, om over die gouden draadjes die van Kims voeten een rollade maakt nog maar te zwijgen.
 • Lady Gaga
  Roekoe, Roekoe wie komt daar uit het ei? Is het Mozart? Is het Togepi? Nee, het is Lady Gaga met opnieuw een bizarre outfit. Jup, bored now. Doe maar gewoon een keertje echt gek Gaga en trek die spijkerbroek aan!
 • Rihanna
  Gotta love de kleine zeemeermin. We dromen allemaal van haren zoals Ariel, geen beha nodig, want je lange golvende manen drapeer je zorgvuldig over je borsten. Rihanna liet deze meisjes droom in vervulling gaan en daarmee viel die van ons direct in duigen. Nope, zeemeermin haren als top gebruiken is alleen mooi in Disney films.
 • Sky Ferreira
  Deze it-girl kan van alles. Ze is model, singer/songwriter en actrice, maar met zichzelf aankleden heeft Sky Ferreira duidelijk wat meer moeite. Van top to bottom is de look pijnlijk om aan te zien. Sky ziet eruit alsof ze nachtenlang niet geslapen heeft of in ieder geval niet binnenshuis want op haar mouw prijkt een enorme flats vogelpoep. Dat mag dan geluk brengen, maar Sky dat is toch niet frisjes?

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties