0

modeflaters 150Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Dat Lady Gaga een aantal gekke pakjes in de kast heeft hangen, dat weten we nu zo langzamerhand wel. Meestal zit er echter nog wel wat fashionables in verstopt, maar van deze outfit kunnen we echt niks maken. Het masker, die gekke, brede bovenkant, de broekspijpen en dan die tas...

Dat Lady Gaga een aantal gekke pakjes in de kast heeft hangen, dat weten we nu zo langzamerhand wel. Meestal zit er echter nog wel wat fashionables in verstopt, maar van deze outfit kunnen we echt niks maken. Het masker, die gekke, brede bovenkant met punten, de broekspijpen en dan die tas… Had dan tenminste een mooie tas uit de kast gehaald Gaga!

Lindsay Lohan staat niet bepaald bekend als een stijlicoon en ook nu verdedigt ze haar titel weer. De combinatie van de trui (die net niet cropped is) met het lange grijs hemdje om de bovenkant van haar legging te verhullen, is echt niet om aan te zien. De lange laarzen over de legging maken het geheel helemaal af.

Lindsay Lohan staat niet bepaald bekend als een stijlicoon en ook nu verdedigt ze haar titel weer. De combinatie van de trui (die net niet cropped is) met het lange grijs hemdje om de bovenkant van haar legging te verhullen, is echt niet om aan te zien. De lange Givenchy laarzen over de legging maken het geheel helemaal af.

Miley Cyrus loopt volgens ons het liefst de hele dag in haar nakie. Zo blijkt ook maar weer met deze outfit. De zangeres heeft een veel te kort broekje mét een crop top aan. Tsja.

Miley Cyrus loopt volgens ons het liefst de hele dag in haar nakie. Zo blijkt ook maar weer met deze outfit. De zangeres heeft een veel te kort broekje mét een crop top aan. Tsja…. Wat anders konden we van haar verwachten?

Actrice Mischa Barton ging uit winkelen en dacht een lekker comfortabel setje uit de kast te trekken. Lekker ziet het misschien wel, maar de combinatie van de grote trui, gescheurde broek en laarsjes is niet echt denderend.

Actrice Mischa Barton ging uit winkelen en dacht een lekker comfortabel setje uit de kast te trekken. Lekker zit het misschien wel, maar de combinatie van de grote trui, gescheurde broek en laarsjes is niet echt denderend. Kan beter Mischa!

Actrice Salma Hayek is op de gevoelige plaat vastgelegd. Haar rokje wapperde zo omhoog en iedereen kan eronder kijken! En eerlijk gezegd ziet ook dat beeld er niet zo fraai uit...

Actrice Salma Hayek is op de gevoelige plaat vastgelegd. Haar rokje wapperde zo omhoog dat iedereen kon eronder konkijken! En eerlijk gezegd ziet ook dat beeld er niet zo fraai uit…

Ook de jonge zangeres Selena Gomes slaat de plank wel eens volledig mis. Het Disney-sterretje draagt een broek die van vuilniszakken lijkt te zijn gemaakt en die haar figuur nu ook niet echt goed laat uitkomen... Gooi die maar gewoon waar hij thuis hoort, Selena: in de prullenbak!

Ook de jonge zangeres Selena Gomez slaat de plank wel eens volledig mis. Het voormalige Disney-sterretje draagt een broek die van vuilniszakken lijkt te zijn gemaakt en die haar figuur nu ook niet echt goed laat uitkomen… Gooi die maar gewoon waar hij thuis hoort, Selena: in de prullenbak!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties