0

modeflaters 18 maart 150Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Als we Sarah Jessica Parker buiten spotten zijn we gewend aan een zeer matige outfit, maar deze 'look' is misschien nog wel erger dan haar baggy jeans in combinatie met een slaapzakjas en lompe schoenen. Dit is meer een gevalletje van Duits bierfeest meets panty/legging. Simpelweg walgelijk!

Als we Sarah Jessica Parker buiten spotten, zijn we gewend aan een zeer matige outfit maar deze ‘look’ is misschien nog wel erger dan haar baggy jeans in combinatie met een slaapzakjas en lompe schoenen. Dit is meer een gevalletje van Duits bierfeest meets panty/legging. Simpelweg walgelijk!

Oké, Amy Adams heeft nog de minst erge outfit van alle dames deze week maar mooi is het niet. Een erg onbeduidende jeans qua model en kleur en dan zo'n vormloze witte top erop. Dat kan beter Amy!

Oké, Amy Adams heeft nog de minst erge outfit van alle dames deze week maar mooi is het niet. Een erg onbeduidende jeans qua model en kleur en dan zo’n vormloze witte top erop. Dat kan beter Amy!

Anne Hathaway lijkt haar complete stijlgevoel kwijt te zijn geraakt nadat ze in het huwelijksbootje is gestapt. Dit is misschien een leuke strandjurk maar voor de rode loper? Nou nee...

Anne Hathaway lijkt haar complete stijlgevoel kwijt te zijn geraakt nadat ze in het huwelijksbootje is gestapt. Dit is misschien een leuke strandjurk maar voor de rode loper? Nou nee…

Emma Roberts' outfit heeft potentie maar iets ging er mis. Is het die bleke rok die lijkt te verdwijnen in haar huid is haar platte schoenen in combinatie met haar outfit?

Emma Roberts’ outfit heeft potentie maar iets ging er mis. Is het die bleke rok die lijkt te verdwijnen in haar huid of zijn het haar platte schoenen van Charlotte Olympia in combinatie met haar outfit?

Kelly Osbourne is op de rode loper immer in kokette looks te spotten, maar hier ging ze duidelijk voor een rock look. Dat kan ze beter laten want ze ziet er op deze manier pompeuzer uit dan dat ze werkelijk is. En dan die schoenen onder die rok... Blegh!

Kelly Osbourne is op de rode loper immer in kokette looks te spotten, maar hier ging ze duidelijk voor een rock outfit. Dat kan ze beter laten op deze manier want ze ziet er pompeuzer uit dan dat ze werkelijk is. En dan die schoenen onder die rok… Blegh!

Rita Ora is niet vies van een statement maken met haar outfit, maar dat gebeurt niet altijd in positieve zin zoals met deze combinatie.

Rita Ora is niet vies van een statement maken met haar outfit, maar dat gebeurt niet altijd in positieve zin zoals met deze combinatie. Te veel, te druk en gewoon niet mooi.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties