0

modeflaters 150Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Anne Hathaway staat al niet bekend als een stylish persoon, maar dit slaat alles. Het witte shirt bij haar witte lichaam (waarom überhaupt? Ze heeft zo'n mooi figuur!), het korte haar en de zonnebril doen allemaal nogal mannelijk aan. Toch lijkt Adam Shulman niet van haar af te kunnen blijven...

Actrice Anne Hathaway staat al niet bekend als een stylish persoon in het dagelijks leven, maar dit slaat alles. Het lijkt wel of ze immer aan een wedstrijd meedoet om zo niet sexy mogelijk ten tonele te verschijnen en deze strandoutfit is daar geen uitzondering op. Toch lijkt hubby Adam Shulman niet van haar af te kunnen blijven…

Drew Barrymore heeft ook last van de vloek die over bijna alle zwangere vrouwen heerst. De enorm wijdvallende jurk met de legging roept gewoon dat ze écht niet meer weet wat ze met haar figuur aanmoet.

Drew Barrymore heeft last van de vloek die over bijna alle hoogzwangere vrouwen lijkt te heersen. De enorm wijdvallende jurk met de legging tot op haar enkels schreeuwt gewoon wanhoop uit.

Rihanna trekt soms echt belachelijke outfits aan, maar laat het er met haar attitude dan toch tof uitzien. Nu lukt dat haar echter niet. De grote, lelijke trui in combinatie met de boyfriend jeans en zilveren pumps met een puntneus... Nee.

Rihanna trekt soms echt belachelijke outfits aan, maar laat het er met haar attitude dan toch tof uitzien. Nu lukt dat haar echter niet. De grote, lelijke (oude?) sweater in combinatie met de boyfriend jeans en zilveren pumps met een puntneus… Nee.

Selena Gomez mocht dan wel de Young Visionary Award in ontvangst nemen tijdens het in LA, maar echt een leuk pakje heeft ze er niet voor uit de kast getrokken. De broekspijpen zijn echt veel te lang en de jumpsuit sluit ook niet zo aan bij haar lichaam. Had Selena soms eigenlijk geen zin om uit haar pyjama te komen?

Selena Gomez mocht dan wel de Young Visionary Award in ontvangst nemen tijdens het event in LA, maar echt een leuk pakje heeft ze er niet voor uit de kast getrokken. De broekspijpen zijn veel te lang en de jumpsuit sluit ook niet zo aan bij haar lichaam. Had Selena soms eigenlijk geen zin om uit haar pyjama te komen en heeft ze toen dit versierde apenpakje met pailletten maar aangetrokken?

Als boegbeeld van Burberry en modeliefhebber pur sang, heeft Sienna Miller vast wel betere items in de kast hanger dan die ze bij elkaar heeft geraapt voor dit ensemble...

Als boegbeeld van Burberry en modeliefhebber pur sang, heeft Sienna Miller vast wel betere items in de kast hanger dan die ze bij elkaar heeft geraapt voor dit ensemble…

Tsja, Vanessa Hudgens mag dan onderweg zijn naar yoga, maar die wijdvallende joggingsbroek met bijpassende campingslippers maken het geheel nu niet bepaald flatteus.

Tsja, Vanessa Hudgens mag dan onderweg zijn naar yoga, maar die wijdvallende joggingsbroek met bijpassende campingslippers maken het geheel nu niet bepaald flatteus… Dat kan echt wel beter getuige de talloze celebs die wij voorbij zien komen in een prima work-out look!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties