0

PHOTOS De modeflaters van de weekVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Bekijk ze hieronder!

Och och, Sarah Jessica Parker... Dan heb je zulke mooie benen, laat ze dan ook zien! Die broek oké, maar waarom die verschrikkelijke sokken in die sandaaltjes?

Och och, Sarah Jessica Parker… Je hebt zulke mooie benen, laat ze dan ook zien! Die opgestroopte broek oké, maar waarom die verschrikkelijke sokken in die sandaaltjes?

En dit is weer het andere uiterste van een uitdagende outfit. Sharon Doorson droeg en netpanty, jarretels en wel heel veel leer. We zouden bijna zeggen dat alleen een zweep nog ontbreekt.

En dit is weer het andere uiterste van een uitdagende outfit. Marco Borsato’s protegé van The Voice Sharon Doorson droeg en netpanty, jarretels, een halsband, een leren korset en dat is lang niet alles van leer. We zouden bijna zeggen dat alleen een zweep nog ontbreekt…

Hilary Duff heeft hier een doorschijnende, roze trui aan met daaronder een enorm wit hemd, au! En dan lijkt het hemd ook nog eens te ontsnappen via de voorkant...

Hilary Duff heeft hier een doorschijnende, roze trui aan met daaronder een enorm wit hemd, au! En dan lijkt het hemd ook nog eens te ontsnappen aan de voorkant…

Paris verschijnt (zoals altijd) in een roze jurk. Wordt het niet een keer tijd dat ze dat Barbie imago van zich afschudt?

Paris verschijnt (zoals altijd) in een roze jurk. Wordt het niet een keer tijd dat ze dat Barbie imago van zich afschudt?

Snooki verschijnt in de Passion Nightclub met haar gebruinde lichaam in een weer veel te kort jurkje. Ook een beetje jammer dat het shirt doorschijnt en je haar zwarte bh er prachtig doorheen ziet. Ahum...

Snooki verscheen in de Passion Nightclub met haar gebruinde lichaam in een weer veel te kort jurkje. Ook een beetje jammer dat het shirt (zonder mouwen mét colletje) doorschijnt en je haar zwarte beha er prachtig doorheen ziet. Ahum…

Sienna Miller heeft voor de premiere van Just Like A Woman een zwarte jurk uit de kast getrokken die alles behalve sexy is. De dikke zwarte banden, de lengte die het net niet is... Geen enkele accessoire en niet eens een tas of clutch! Het is dat haar mooie lach de outfit nog een beetje siert.

Sienna Miller heeft voor de premiere van Just Like A Woman een zwarte jurk uit de kast getrokken die alles behalve sexy is. De dikke zwarte banden, de lengte die het net niet is… Geen enkele accessoire en niet eens een tas of clutch! Ook ziet de stof er een beetje goedoop uit. Het is dat haar mooie lach de outfit nog een beetje siert.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Carolien Tsao)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties