0

modeflaters 150Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Tsja, Jennifer Lawrence is niet de meest fashionable persoon die we kennen en het lijkt haar ook allemaal niet zoveel uit te maken. In het slobberpak wat ze aanheeft en de slaapzakachtige jas, lijkt ze alleen maar warm te willen blijven en de rest interesseert haar niet.

Als boegbeeld van Dior heeft Jennifer Lawrence de mooie outfitjes voor het uitkiezen en dan gaat ze toch voor dit slobberpak en de slaapzakachtige jas. De actrice lijkt nu eerder voorbereid te zijn op een nacht slapen in het park dan dat ze de set op gaat van haar nieuwste film.

Ondanks dat Moschino dit als iets geweldigs op de catwalk zet, betekent het nog niet dat ook geweldig ís. Want zeg nu zelf, is dit iets om echt te dragen of is het meer iets voor carnaval?

Dat Moschino dit laatst op de catwalk presenteerde en het enthousiast werd ontvangen door de modewereld, betekent nog niet dat het mooi is. Want zeg nu zelf, is dit iets om echt te dragen of is het meer iets voor carnaval?

Rihanna kan over het algemeen veel hebben, maar baggy broek die ze draagt zou helemaal niemand staan. Dat is een item voor op de brandstapel, RiRi.

Rihanna kan over het algemeen veel hebben, maar de baggy broek die ze nu draagt zou helemaal niemand aan moeten trekken. Het doet simpelweg niets voor haar prachtige figuurtje. Dit is een item voor op de brandstapel, RiRi.

Dat Paris Hilton nog al eens wat modeblunders begaat, dat mag ook nu weer beaamd worden. De verschrikkelijke broek in combinatie met dito shirt, maakt haar net een Indonesisch tafelkleed.

Dat Paris Hilton nog al eens wat modeblunders begaat, dat mag ook nu weer beaamd worden. De verschrikkelijke broek in combinatie met dito shirt maakt haar net een Indonesisch tafelkleed.

Kim Kardashian staat bekend om haar stijl, maar soms gaat ze toch echt wel een tikkeltje te ver. Dit gebeurde ook toen ze met manlief haar appartement verliet met een - zo lijkt het - dode vos om haar nek.

Kim Kardashian staat bekend om haar stijl, maar soms gaat ze toch echt wel een tikkeltje te ver. Dit gebeurde ook toen ze met manlief hun appartement verliet met een – zo lijkt het – dode vos om haar nek. De mosterdgele kleur is nou ook niet echt een goede match met haar ‘gezichtskleur’.

Britney Spears gaat uit lunchen in een oerlelijke jurk. Het verbaast ons echter niks als de zangeres eigenlijk stiekem op weg is naar de camping. In dit vod misstaat ze er in ieder geval niet.

Britney Spears gaat uit lunchen in een oerlelijke jurk die we laatst trouwens ook al eens bij haar spotten. Het zou ons echter niets verbazen als ze eigenlijk stiekem op weg is naar de camping. In dit bruine vod misstaat ze er in ieder geval niet.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties