0

modeflaters 18 feb 150Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Paris Hilton Alon Livne 33 Birthday Dress 4

Paris Hilton trok voor haar 33e verjaardag een sexy, felroze jurk van Alon Livne uit de kast. Aan de voorkant van de jurk zitten echter twee splitten, die pijnlijk duidelijk maken dat de hotelerfgename geen ondergoed draagt… We hopen dat Paris een onderbroek voor haar verjaardag cadeau heeft gekregen.

Mariah Carey

Mariah Carey staat al niet echt bekend om haar betoverende kledingstijl en dat maakt deze jurk alleen maar weer duidelijk. De strakke witte jurk met lange witte handschoenen en een witte bontkraag… Tsja.

Rihanna

Het is dat het Rihanna is die dit extreem lange tijgerkleedje heeft aangetrokken, want bij ieder ander persoon had het verschrikkelijk gestaan. Het topje, wat door moet gaan als jurkje, in combinatie met de jas maakt de zangeres helemaal net een potloodventer.

Rita Ora

Is Rita Ora deze jurk alvast aan het warm lopen voor carnaval? Wij weten het niet, maar ze had hem beter in haar kast kunnen laten hangen. Er is gewoon té veel aan de hand en aan haar houding te zien voelt ze zichzelf ook niet helemaal comfortabel in de robe.

Sarah Michelle Gellar

Het slonzige, niet aansluitende druk beprinte shirt kan Sarah Michelle Gellar beter heel diep wegstoppen en nooit meer aantrekken. Daarnaast zit de bril te hoog op haar neus en lijkt de outfit haar nog kleiner te maken; zelfs een Chanel tas kan haar wanstaltige look niet rechttrekken.

Kristen Stewart Visits An Office Building

Kristen Stewart is op weg naar een een meeting in Hollywood en heeft besloten om een semi-transparant slobber T-shirt met gaten aan te trekken dat ze beter kan bewaren om in bed te dragen (nee, eigenlijk zelfs daar kan ze het beter laten).

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties