0

modeflaters 5 feb 150Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Rihanna heeft een geweldig hoofd en dito lichaam; maar dit outfitje is nou echt een gevalletje van net niet.

Rihanna heeft een geweldig hoofd en dito lichaam maar iets is misgegaan met haar outfit. Als een andere dame dan Rihanna deze combi had gedragen, dan werd ze waarschijnlijk regelrecht uitgelachen.

Alle ogen waren afgelopen weekend op Queen Latifah gericht; ze mocht het national anthem zingen tijdens de Super Bowl. Maar in plaats dat ze een mooie outfit uit de kast trekt, kiest ze voor een slaapzak jas in combinatie met een leren broek in haar huidskleur. Het had zo veel beter gekund!

Alle ogen waren afgelopen weekend op actrice en zangeres Queen Latifah gericht; ze mocht zingen tijdens de Super Bowl. Maar in plaats dat ze een mooie outfit uit de kast trekt, kiest ze voor een slaapzak jas in combinatie met een leren broek in haar huidskleur. Het had zo veel beter gekund!

Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio is one hot mama maar ondanks dat ze met haar lichaam vrijwel alles kan hebben, vinden wij deze outfit een tikkeltje té hoochie mama. 

Jessica Alba

Jessica Alba weet ons altijd te verbluffen met haar stijlgevoel maar over deze outfit zijn we niet echt te spreken. De actrice combineert een velours trui met een strak denim shortje en een zwarte panty eronder. Het short/panty verhaal vinden wij persoonlijk niets, maar er zijn heel wat dames in Nederland die het vast niet met ons eens zijn… Jessica kan in ieder geval beter dan dit!

Vanessa Hudgens

De outfit van Vanessa Hudgens had potentie maar op één of andere manier is het ‘m net niet. Is het de ietwat lang uitvallen kanten rok, de lelijke schoenen zonder veters of zijn het de te lange mouwen?

Jessica Simpson

Jessica Simpson is nou niet iemand van de subtiliteit. En een kleurrijke poncho met fringe, én een bruine leren broek, én snakeskin pumps én een glimmende tas. Beetje too much?

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties