0

MODEFLATERVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Je zou zeggen dat als je jong bent en naar de Grammy Awards gaat, je een iets ander outfitje aan doet dan dit jurkje van Ariana Grande. Leuk voor een vrouw van boven de 50, maar op deze leeftijd is iets meer sexappeal wel gewenst.

Je zou zeggen dat als je jong bent en naar de Grammy Awards gaat, je een iets ander outfitje aan doet dan dit jurkje van Ariana Grande. Leuk voor een vrouw van boven de 50, maar op deze leeftijd iets meer sexappeal graag.

Nu we het toch over oma kleding hebben; ook deze outfit van Britney scoort niet bepaald punten. Heeft Brit soms het tafelkleedje van haar oma aangedaan?

Nu we het toch over oma kleding hebben; ook deze outfit van Britney scoort niet bepaald punten. Heeft Brit soms het tafelkleedje van haar oma aangedaan? Het kanten stofje en de franjes aan de zijkant maken het topje wel heel tuttig. Probeerde de zangeres met haar doorschijnende beha haar look nog een soort van spannend te maken?

Wow. Natascha Bedingfield slaat de modeplank aardig mis. Niet alleen de kleur springt aardig in het oog, ook de vorm van de jurk is op z'n minst opvallend te noemen. En dat bedoelen we niet positief. Het lijkt wel of de zangeres haar armen nauwelijks kan bewegen door de rare bovenkant van haar jurk.

Wow. Natascha Bedingfield slaat de modeplank aardig mis. Niet alleen de kleur springt aardig in het oog, ook de vorm van de jurk is op z’n minst opvallend te noemen. En dat bedoelen we niet positief. Het lijkt wel of de zangeres haar armen nauwelijks kan bewegen door de rare bovenkant van haar jurk.

Tegen Paris Hilton hoef je niet te zeggen dat ze een oma outfit aan heeft. De socialite gaat zelfs zo ver dat we bijna haar vajayjay kunnen spotten. Kijk, je kan ook te ver gaan Paris.

Tegen Paris Hilton hoef je niet te zeggen dat ze een oma outfit aan heeft. De socialite gaat zelfs zo ver dat we bijna haar vajayjay kunnen spotten. Kijk, je kan ook te ver gaan Paris.

Komt Pharrell Williams een brandje blussen. Er gaat iets mis met de accessoire keuze van de rapper tijdens de Grammy Awards. Een hoedje is natuurlijk helemaal hip maar hij moet wel op je hoofd passen en er niet als een soort helm bovenop liggen. Helemaal in combinatie met het rode jasjes lijkt het eerder alsof Pharrell bij de brandweer gaat solliciteren dan dat hij fashionable op de rode loper verschijnt.

Komt Pharrell Williams een brandje blussen? Er gaat iets goed mis met de accessoire keuze van de rapper tijdens de Grammy Awards. Een hoedje is natuurlijk helemaal hip maar hij moet wel op je hoofd passen en er niet als een soort helm bovenop liggen. Helemaal in combinatie met het rode jasje lijkt het eerder alsof Pharrell bij de brandweer gaat solliciteren dan dat hij fashionable op de rode loper verschijnt.

Heeft Rita Ora zich in een velletje aliminiumfolie gewikkeld? De zangeres kan veel hebben, maar dit stofje komt zelfs Rita niet weg. En dat zegt wat...

Heeft Rita Ora zich in een velletje aluminiumfolie gewikkeld? De zangeres kan veel hebben, maar met dit stofje komt zelfs Rita niet weg. En dat zegt wat…

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties