0

modeflaters 150Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Je ziet waarschijnlijk niet wie dit is, maar we kunnen je vertellen; het is Elle Macpherson. Misschien wel dé trend van dit winterseizoen zijn de ugly sweaters en ook het topmodel doet vrolijk mee. Helaas kun je de winterse look ook overdrijven, zo blijkt maar weer. En die enorme bontjas én de schoenen en ook nog eens de twee vlechtjes. Hallo Heidi!

Je ziet waarschijnlijk niet wie dit is, maar we kunnen je vertellen; het is Elle Macpherson. Misschien wel dé trend van dit winterseizoen zijn de ugly sweaters en ook het topmodel doet vrolijk mee. Helaas kun je de winterse look ook overdrijven, zo blijkt maar weer. En die enorme bontmuts én de schoenen en ook nog eens de twee vlechtjes. Hallo Heidi!

Bij Marc Jacobs denk je toch aan fashionable kleding, maar de outfit van de designer zelf is op z'n minst opvallend te noemen. De bontjas is vrij misplaatst, als je bedenkt dat Marc op St. Barths is waar het momenteel dertig graden is. De print daarentegen past wat beter bij het klimaat met het vrolijke zonnetje en de regenboog. Of het mooi is, is natuurlijk een tweede...

Bij Marc Jacobs denk je toch aan fashionable kleding, maar de outfit van de designer zelf is op z’n minst opvallend te noemen. De bontjas is vrij misplaatst, als je bedenkt dat Marc op St. Barths is, waar het momenteel dertig graden is. De print daarentegen past wat beter bij het klimaat met het vrolijke zonnetje en de regenboog. Maar of het ook mooi is…

Had Julia Roberts niet een iets meer flatterende outfit uit kunnen kiezen? Haar schoenen lijken wel klompen en ook haar vest had een stuk vrouwelijker gekund. Nu hangt 'ie als een vormloze zak om haar lichaam.

Had Julia Roberts niet een iets meer flatterende outfit uit kunnen kiezen? Haar schoenen lijken wel klompen en ook haar vest had een stuk vrouwelijker gekund. Nu hangt ‘ie als een vormloze zak om haar lichaam.

Wow. Britney Spears had zo te zien aardig zin om eens even flink uit te pakken met haar podium pakje. Helaas is dit een typisch gevalletje overdaad schaadt. Het huidskleurige pak met glitters is al niet mooi, laat staan het zichtbare zilverkleurige ondergoed dat Brit eronder draagt. Misschien kan ze volgende keer beter even naar Queen B kijken om te zien hoe het wél moet.

Wow. Britney Spears had zo te zien zin om eens even flink uit te pakken met haar podium pakje. Helaas is dit een typisch gevalletje overdaad schaadt. Het huidskleurige pak met glitters is al niet mooi, laat staan het zichtbare zilverkleurige ondergoed dat Brit eronder draagt. Misschien kan ze volgende keer beter even naar Queen B kijken om te zien hoe het wél moet.

We snappen dat skipakken niet de meest mooie outfitjes opleveren, maar deze kleurencombinatie van Gwen Stefani gaat wel heel ver. De verschillende kleuren groen in combinatie met het neon oranje... Nee Gwen, ga voortaan dan maar weer gewoon voor basic zwart.

We snappen dat skipakken niet de meest mooie outfitjes opleveren, maar deze kleurencombinatie van Gwen Stefani gaat wel heel ver. De verschillende kleuren groen in combinatie met het neon oranje… Nee Gwen, ga voortaan dan maar weer gewoon voor basic zwart.

Miley, Miley... Wat heb je nu toch weer uit de kast getrokken? Van de hooggesloten nude kleurige crop top tot het glimmende zwarte jurkje (?); wij snappen er niks meer van. En Miley's figuur zo te zien ook niet.

Miley, Miley… Wat heb je nu toch weer uit de kast getrokken? Van de hooggesloten nude kleurige crop top tot het glimmende zwarte jurkje (?); wij snappen er niks meer van. En Miley’s figuur zo te zien ook niet.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties