0

modeflaters 150Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Wat dacht Rita Ora toen ze al deze items bij elkaar aandeed? De zangeres verdrinkt bijna in de grote witte jas en dat groene blazertje snappen we al helemaal niet. Probeert de zangeres zich alvast voor te bereiden voor de Kerst met al die groene glitters? In ieder geval één tip voor Rita; koop volgende keer een maatje groter... Dan kan  ook de knoop gewoon normaal dicht. Oh, en combineer het jasje nooit meer met die broek.

Wat dacht Rita Ora toen ze al deze items bij elkaar aandeed? De zangeres verdrinkt bijna in de grote witte jas en dat groene blazertje snappen we al helemaal niet. Probeert de zangeres zich alvast voor te bereiden voor de Kerst met al die groene glitters? In ieder geval één tip voor Rita; koop volgende keer een maatje groter… Dan kan de knoop ook gewoon normaal dicht. Oh, en combineer het jasje nooit meer met die broek.

Halle Berry is twee maanden geleden bevallen van haar zoontje dus we begrijpen best dat je dan geen zin hebt in een strakke skinny jeans. Toch is deze vormloze outfit nou ook weer niet nodig. De actrice heeft een prachtig figuur, maar daar zien we op deze manier helemaal niks van. De kleuren zijn saai en de kleding hangt als een zak op haar heen. Ook qua accessoires en schoenen heeft Halle - op de zonnebril na - niet echt haar best gedaan.

Halle Berry is twee maanden geleden bevallen van haar zoontje dus we begrijpen best dat je dan geen zin hebt in een strakke skinny jeans. Toch is deze vormloze outfit ook weer niet nodig. De actrice heeft een prachtig figuur, maar daar zien we op deze manier helemaal niks van. De kleuren zijn saai en de kleding hangt als een zak op haar heen. Ook qua accessoires en schoenen heeft Halle – op de zonnebril na – niet echt haar best gedaan.

De bijnaam van Elle MacPherson is 'The Body' en wij hoeven jou natuurlijk niet uit te leggen waarom. Hoewel, in deze jurk heeft haar nickname misschien toch een kleine toelichting nodig. Er is namelijk weinig van 'The Body' over. Door de plooitjes halverwege haar benen, lijkt haar onderlichaam heel kort en haar bovenkant juist extra lang. Haar lijf is in ieder geval helemaal uit verhouding door deze tijgerjurk.

De bijnaam van Elle MacPherson is ‘The Body’ en wij hoeven jou natuurlijk niet uit te leggen waarom. Hoewel, in deze jurk heeft haar nickname misschien toch een kleine toelichting nodig. Er is namelijk weinig van ‘The Body’ over. Door de plooitjes halverwege haar benen, lijkt haar onderlichaam heel kort en haar bovenkant juist extra lang. Haar lijf is in ieder geval helemaal uit verhouding door deze panter jurk. Bij Elle staat zelfs een vuilniszak goed, maar dit printje maakt haar onnodig ordinair.

Heeft Katy Perry soms Pino van Sesamstraat kaalgeplukt en er een jasje van gemaakt? Haar fluffy jacket heeft in ieder geval vrij veel weg van de vogel en dat kan geen goed teken zijn. Helemaal niet in combinatie met het groene gestreepte jurkje.

Heeft Katy Perry soms Pino van Sesamstraat kaalgeplukt en er een jasje van gemaakt? Haar fluffy jacket heeft in ieder geval vrij veel weg van de vogel en dat kan geen goed teken zijn. Helemaal niet in combinatie met het groene gestreepte jurkje.

Is model Daisy Lowe vergeten om een leuk shirtje of blousje aan te trekken? Dit transparante hempje heeft vrij veel weg van een sexy slaapoutfitje en past totaal niet bij de rest van haar look. Daarnaast lijkt het bijna of de slanke Daisy een klein buikje heeft...

Is model Daisy Lowe vergeten om een leuk shirtje of blousje aan te trekken? Dit transparante hempje heeft vrij veel weg van een sexy slaapoutfitje en past totaal niet bij de rest van haar look. Daarnaast lijkt het bijna of de slanke Daisy een klein buikje heeft…

Als wij de kledingstijl van Rihanna zouden moeten omschrijven, is 'saai' wel het laatste woord dat in ons opkomt. Toch is er echt niks spannends, sexy of aparts aan deze outfit. De donkere kleuren en sportieve trui is niet wat we van Ri gewend zijn. Waar zijn haar uitdagende pakjes? Ook aan haar make-up heeft de zangeres weinig aandacht besteed. Misschien had ze een off day?

Als wij de kledingstijl van Rihanna zouden moeten omschrijven, is ‘saai’ wel het laatste woord dat in ons opkomt. Toch is er echt niks spannends, sexy of aparts aan deze outfit. De donkere kleuren en sportieve trui is niet wat we van Ri gewend zijn. Waar zijn haar uitdagende pakjes gebleven? Ook aan haar make-up heeft de zangeres weinig aandacht besteed. Misschien had ze een kleine off day?

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties