0

modeflaters 150Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Zo. Katy Perry is klaar voor de feestdagen. Heeft ze soms alvast haar Kerstkleedje aangedaan? Rood fluweel is al vrij tricky en in combinatie met de cape is het geheel nogal too much. En wat is de bedoeling van die lelijke naad die door het midden van haar jurk loopt?

Zo. Katy Perry is klaar voor de feestdagen. Heeft ze soms alvast haar Kerstkleedje aangedaan? Rood fluweel is al vrij tricky en in combinatie met de cape is het geheel nogal too much. En wat is de bedoeling van die lelijke naad die over het midden van haar jurk loopt?

Van Lady Gaga zijn we wel wat excentrieke outfitjes gewend, maar deze jurk past beter in de categorie 'lelijk' dan in de categorie 'apart'. Zou het komen door de foute lengte van de jurk, de rare vorm of de killer heels? Eén ding is zeker, de grijze dreadlocks helpen niet echt mee om nog iets van de outfit te maken.

Van Lady Gaga zijn we wel wat excentrieke outfitjes gewend, maar deze jurk past beter in de categorie ‘lelijk’ dan in de categorie ‘apart’. Zou het komen door de foute lengte van de jurk, de rare vorm of de killer heels? Eén ding is zeker, de grijze dreadlocks helpen niet echt mee om nog iets van de outfit te maken.

Halloween is toch allang voorbij? De outfit van actrice Marion Cotillard lijkt verdacht veel op Maja de Bij die een blauwe cape heeft omgeslagen. De jurk heeft een rare kleurencombinatie en de vorm doet ook nog eens niks voor haar lichaam. Jammer.

Halloween is toch allang voorbij? De outfit van actrice Marion Cotillard lijkt verdacht veel op Maja de Bij die een blauwe cape heeft omgeslagen. De Dior jurk heeft een rare kleurencombinatie en de vorm doet ook nog eens niks voor haar lichaam. Jammer.

Er is niks mis met een casual outfitje tijdens een dagje shoppen. Maar wel als 'ie je benen onnodig kort laat lijken en je heupen extra breed. We weten niet wat voor broek Mischa Barton heeft aangetrokken, maar het is zeker geen aanrader. Een paar hoge hakken hadden het modefoutje misschien nog iets kunnen verbloemen, want deze biker boots staan écht alleen leuk bij een mooie skinny jeans. En wat is dat voor een rare beige band op haar linkerschouder?

Er is niks mis met een casual outfitje tijdens een dagje shoppen. Maar wel als het je benen onnodig kort laat lijken en je heupen extra breed. We weten niet wat voor broek Mischa Barton heeft aangetrokken, maar het is zeker geen aanrader. Een paar hoge hakken hadden het modefoutje misschien nog iets kunnen verbloemen, want deze biker boots staan écht alleen leuk bij een mooie skinny jeans. En wat is dat voor een rare beige band op haar linkerschouder?

Het is vast Demi Lovato's bedoeling geweest om een stoere rock look neer te zetten, maar helaas mislukt dat een beetje. De bovenkant van haar outfit past totaal niet bij de onderkant... Als ze echt een rocky look wilde neerzetten, had ze beter kunnen kiezen voor een mooie leren broek in plaats van dit pailletten exemplaar. Die kan ze beter bewaren voor de feestdagen. Ook over de kleur van het jasje zijn we niet echt te spreken. Ruitjes zijn leuk, maar niet met deze grauwe kleuren.

Het is vast Demi Lovato’s bedoeling geweest om een stoere rock look neer te zetten, maar helaas mislukt dat een beetje. De bovenkant van haar outfit past totaal niet bij de onderkant… Als ze echt voor een rocky look wilde gaan, had ze beter kunnen kiezen voor een mooie leren broek in plaats van dit pailletten exemplaar. Die kan ze eigenlijk beter bewaren voor de feestdagen. Ook over de kleur van het jasje zijn we niet echt te spreken. Ruitjes zijn leuk, maar niet met deze grauwe kleuren.

Van een afstand leek deze broek van actrice Selma Blair een donkerblauwe boyfriends jeans, maar - helaas - blijkt het een jogginbroek te zijn. Prima outfitje om te sporten, maar we denken niet dat Selma een rondje gaat hardlopen met een kindje op haar arm. En die schoenen? Nooit meer aandoen.

Van een afstand leek deze broek van actrice Selma Blair een donkerblauwe boyfriends jeans, maar – helaas – blijkt het een jogginbroek te zijn. Prima outfitje om in te sporten, maar we denken niet dat Selma een rondje gaat hardlopen met een kindje op haar arm. En die schoenen? Nooit meer aandoen.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties