0

modeflaters celebs 150Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Waar te beginnen? Britt Dekker heeft een beetje een driehoekig figuur dus die halve mouwtjes laten haar nog breder bij de schouder lijken dan dat ze is. De stof van de top is ook niet echt chique, zeker omdat het wat trekt om haar lichaam vanwege de te kleine maat. En dat dat rokje... Die paar sliertjes had ze ook wel achterwege kunnen laten.

Waar te beginnen? Britt Dekker heeft een beetje een driehoekig figuur dus die halve mouwtjes laten haar nog breder bij de schouders lijken dan dat ze is. Op zich valt de top aan de bovenkant goed, maar helaas zit het te strak bij haar buik. En dat dat ‘rokje’… Die paar sliertjes had ze ook wel achterwege kunnen laten.

Anna Drijver verscheen bij de premiere van de film Mannenharten in dit simpele jurkje. Helaas doet het ons een beetje denken aan een omgeslagen handdoek...

Anna Drijver verscheen bij de premiere van de film Mannenharten in dit simpele jurkje. Helaas doet het ons een beetje denken aan een omgeslagen handdoek… Jammer!

Victoria Koblenko wordt gezien als één van de meest modische dames in Nederland maar helaas slaat ze hier de plank mis. Het ligt niet zozeer aan het jurkje, meer haar hele look in combinatie met haar hoofd. Clownesque is misschien het juiste woord voor deze look...

Victoria Koblenko wordt gezien als één van de meest modische dames in Nederland maar helaas slaat ze hier de plank mis. Het ligt niet zozeer aan het jurkje, meer haar hele look in combinatie met haar hoofd. Die sliertige haren, de ster, haar wenkbrauwen en lippen in combinatie met haar gezichtsuitdrukking. Clownesk is misschien het juiste woord voor deze look…

Gwen Stefani is tomboy chic gekleed, maar aan deze look klopt iets niet. Het is een tikkeltje stijf. Dat komt waarschijnlijk doordat het pakje één kleur is, het shirt vrij recht is en hooggesloten en dat ze ook nog eens een shawltje om haar nek draagt. Dat tuttige haar maakt het niet veel beter.

Gwen Stefani is doorgaans tomboy chic gekleed, maar er klopt iets niet aan deze look; het is heel wat stijver dan dat we van de No Doubt zangeres gewend zijn. Dat komt waarschijnlijk doordat het pakje één kleur is, het shirt vrij recht is en hooggesloten en dat ze ook nog eens een shawltje om haar nek draagt. Dat tuttige haar maakt het niet veel beter.

Elk meisje droomt ervan om een prom-achtige jurk te dragen, maar dit is niet de juiste manier. De lange mouwen, de hooggesloten halslijn, de volle rok en de 'net niet' lengte laten Kelly Osbourne er meer pompeus uitzien dan dat ze is.

Elk meisje droomt ervan om een prom-achtige jurk te dragen, maar dit is niet de juiste manier. De lange mouwen, de hooggesloten halslijn, de volle rok en de ‘net niet’ lengte laten Kelly Osbourne er meer pompeus uitzien dan dat ze is.

 

Die Lady Gaga toch. Achter haar outfits zitten meerdere topstylisten, maar toch zijn we steeds minder te spreken over haar looks. Deze outfit zou een stripper niet misstaan, mede dankzij de glitters en de see through stof. Het ziet er rommelig uit. Als je inzoemt om haar billen dan zie je dat er allemaal lange zwarte haren op prijken...

Die Lady Gaga toch. Achter haar outfits zitten meerdere topstylisten, maar toch zijn we steeds minder te spreken over haar looks. Deze outfit zou een stripper niet misstaan, mede dankzij de glitters en de see through stof. Het ziet er rommelig uit. Als je inzoemt om haar billen dan zie je dat er allemaal lange zwarte haren op prijken…

Zie hier de haren...

Zie hier de haren…

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties