0

modeflaters 13 november 150Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Bekijk ze hieronder!

Toegegeven, we kijken er niet meer raar van op dat Miley uitdagend gekleed gaat, maar wat dit pakje nou weer moet voorstellen? Niet alleen het printje oogt vrij cheap, ook de combinatie van het flinke decolleté en de lengte van het jurkje komt niet echt classy over. En dan kan ze er nog zo onschuldig bij kijken, wij weten wel beter!

Toegegeven, we kijken er niet meer raar van op dat Miley uitdagend gekleed gaat. Maar wat dit pakje nou weer moet voorstellen? Niet alleen het printje oogt vrij cheap, ook de combinatie van het flinke decolleté en de lengte van het jurkje komt niet echt classy over. En dan kan ze er nog zo onschuldig bij kijken, wij weten wel beter!

Drew, waar is je figuur gebleven? Het lijkt erop dat de actrice haar gordijn wel geschikt vond voor een jurk, want veel meer kunnen wij er ook niet van maken. Er is werkelijk niks sexy aan deze outfit; van de hooggesloten bovenkant tot de vormloze taille, deze jurk doet Drew Barrymore echt geen eer aan. Om nog maar te zwijgen over het kettinkje...

Drew, waar is je figuur gebleven? Het lijkt erop dat de actrice haar gordijn wel geschikt vond voor een jurk, want veel meer kunnen wij er ook niet van maken. Er is werkelijk niks sexy aan deze outfit; van de hooggesloten bovenkant tot de vormloze taille, deze jurk doet Drew Barrymore echt geen eer aan. Om nog maar te zwijgen over het misplaatste kettinkje… We weten dat Drew zwanger is maar dit kan écht beter!

Ze heeft nog net de moeite genomen om een trui aan te trekken, maar haar pyjamabroek heeft ze lekker aangehouden. Hilary Duff tilt een casual outfitje tot een heel nieuw niveau, maar of dat nou zo'n goed idee was? Ook van de teenslippers krijgen we kriebels en het enige waar we nog een beetje blij van worden is de Céline it-bag om haar arm.

Ze heeft nog net de moeite genomen om een trui aan te trekken, maar haar pyjamabroek heeft ze lekker aangehouden. Hilary Duff tilt een casual outfitje tot een heel nieuw niveau, maar of dat nou zo’n goed idee was? Ook van de teenslippers krijgen we kriebels en het enige waar we nog een beetje blij van worden is de Céline it-bag om haar arm.

Audrey Tautou neemt ons mee terug naar de jaren 90 met een leuk spijkerrokje in verschillende laagjes. Not! Het is misschien wel de lelijkste rok die wij ooit hebben gezien. Haar outfit is sowieso een bij elkaar geraapt zootje. Misschien leuk voor een meisje van 5, maar voor een volwassen vrouw is deze look echt een no go. Zelfs van het tijgerprintje worden wij niet vrolijk

Actrice Audrey Tautou neemt ons mee terug naar de jaren negentig met een leuk spijkerrokje in verschillende laagjes. Not! Het is misschien wel de lelijkste rok die wij ooit hebben gezien. Haar outfit is sowieso een bij elkaar geraapt zootje. Misschien leuk voor een meisje van vijf, maar voor een volwassen vrouw is deze look echt een no go. Zelfs van het tijgerprintje worden wij niet vrolijk.

Wat Heidi Klum met Halloween kan, doe ik gewoon op een normale doordeweekse dag moet Lady Gaga bijna wel gedacht hebben. Ze doet namelijk wel heel erg haar best om op een oud vrouwtje te lijken. Helaas pakt dat niet echt goed uit. Had Gaga haar brilletje soms niet op toen ze in de spiegel keek? Wij hebben oma's in ieder geval nog nooit gezien met zulk lang grijs haar en een stukje blote buik. Sorry Gaga, wij vonden de metamorfose van Heidi toch een stuk indrukwekkender!

Wat Heidi Klum met Halloween kan, doe ik gewoon op een normale doordeweekse dag. Dat moet Lady Gaga bijna wel gedacht hebben. Ze doet namelijk wel heel erg haar best om op een oud vrouwtje te lijken, maar helaas pakt dat niet echt goed uit. Had Gaga haar brilletje soms niet op toen ze in de spiegel keek? Wij hebben in ieder geval nog nooit een oma gezien met zulk lang grijs haar en een stukje blote buik. Sorry Gaga, wij vonden de metamorfose van Heidi toch een stuk indrukwekkender!

Wij wisten niet dat Jomanda ook uitgenodigd was voor de MTV EMA's…  Het is dat het kapsel niet te missen is en dat dit Eva Simons wel moét zijn, maar we hebben de zangeres wel eens beter gekleed gezien. De big hairdo in combinatie met de opvallende print van haar outfit maken het geheel nogal too much en alles behalve glamorous.

Wij wisten niet dat Jomanda ook uitgenodigd was voor de MTV EMA’s… Het is dat het kapsel niet te missen is en dat dit Eva Simons wel moét zijn, maar we hebben de zangeres wel eens beter gekleed gezien. De big hairdo in combinatie met de opvallende print van haar outfit maken het geheel nogal too much en alles behalve glamorous. En what’s up met al die foute accessoires?

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties