0

modeflaters 150Vaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Bekijk ze hieronder!

Kourtney Kardashian noemen wij steeds de meest stijlvolle zus van het drietal, maar bij het zien van deze foto vragen we ons af of ze deze titel nog wel verdient. What happened Kourtney? Naast dat het 'gewaad' een raar model heeft én gemaakt is van een raar stofje, is haar beha duidelijk te zien en niet op een charmante manier.

Kourtney Kardashian noemen wij steeds de meest stijlvolle zus van het drietal, maar bij het zien van deze foto vragen we ons af of ze deze titel nog wel verdient. What happened Kourtney? Naast dat het ‘gewaad’ een raar model heeft én gemaakt is van een raar stofje, is haar beha duidelijk te zien en dan niet op een charmante manier.

Ook Olivia Palermo moet er deze week aan geloven. Ons favoriete stijlicoon betrad de rode lopen in een zwarte jurk waarvan de bovenkant voorzien is van spinnenwebbe. Rest ons te vragen: Olivia, waar is je bezemsteel?

Ook Olivia Palermo moet er deze week aan geloven. Ons favoriete stijlicoon betrad de groene loper in een zwarte jurk waarvan de bovenkant voorzien is van spinnenwebben. Rest ons te vragen: Olivia, waar is je bezemsteel?

Echt fout is deze glamourpoezen look toch niet helemaal, maar vanwege het echte bont hoort Paris was ons betreft toch bij de modeflaters van deze week. Haar incognito look is ook een beetje te veel (zwart + hoed + zonnebril) waardoor Paris juist opvalt. En dat wou ze stiekem natuurlijk ook eigenlijk...

Heel fout is deze glamourpoezen lookniet helemaal, maar vanwege het échte bont hoort Paris was ons betreft toch bij de modeflaters van deze week. Haar incognito look is ook een beetje too much (zwart + hoed + zonnebril) waardoor Paris juist opvalt. En dat wou ze stiekem natuurlijk ook eigenlijk…

Rita loves Chanel and so do we.... Maar Chanel of niet; deze laarzen zijn gewoon écht niet mooi. Haar outfit zou Karl niet misstaan maar hij is dan ook de enige die daarmee wegkomt. Volgende keer beter Rita!

Rita loves Chanel and so do we…. Maar Chanel of niet; deze laarzen zijn gewoon écht niet mooi. Haar outfit zou Karl niet misstaan maar hij is dan ook de enige die daarmee wegkomt. Volgende keer beter Rita!

Wij zijn blij om Sarah Jessica Parker eens een keer zonder UGG's, slobbertrui en mom jeans te zien. Helaas kan haar outfit ons niet echt bekoren en dan hebben we het met name over de roze jurk. Die lange achterflap en de opgetrokken stof aan de voorkant is gewoon niet mooi. Wel zouden we graag SJP's jasje willen hebben!

Wij zijn blij om Sarah Jessica Parker eens een keer zonder UGG’s, slobbertrui en mom jeans te zien. Helaas kan haar outfit ons niet echt bekoren en dan hebben we het met name over de roze jurk. Die lange achterflap en de opgetrokken stof aan de voorkant zijn gewoon niet mooi. Wel zouden we graag SJP’s jasje willen hebben!

Nee Lady Gaga deze jurk is alles behalve charmant en dat weet je zelf ook! De bovenkant van de jurk zorgt ervoor dat ze onnodig brede schouders krijgt en maakt haar figuur onnodig recht. Wij willen de oude Gaga terug1

Nee Lady Gaga deze jurk is alles behalve charmant en dat weet je zelf ook! De bovenkant zorgt ervoor dat de zangeres onnodig brede schouders krijgt en maakt haar figuur onnodig recht. Wij willen de oude Gaga terug1

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties