0

PHOTOS De modeflaters van de weekVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Bekijk ze hieronder!

Wat gaat er toch elke keer mis met de kledingkeuze van Jennifer Garner? Bijna elke week is ze te vinden in deze rubriek en ook nu weer slaat de actrice de modeplank flink mis. Normaal spotten we haar in oversized kleding die van haar man Ben Affleck had kunnen zijn, deze keer gaat ze voor een vrouwelijke outfit. Maar of dat nou zo'n goed idee is? Is Jennifer vergeten dat ze haar pyjama nog aan heeft terwijl ze boodschappen ging doen? Het stofje en de oma print maken het jurkje in ieder geval niet heel sexy. We moesten ook even twee keer kijken of Jennifer uberhaupt wel schoenen aanheeft. De nudekleurige schoentjes had ze beter om kunnen ruilen voor een paar killer heels. Dan had haar outfit tenminste nog iets vrouwelijks gehad.

Wat gaat er toch elke keer mis met de kledingkeuze van Jennifer Garner? Bijna elke week is ze te vinden in deze rubriek en ook nu weer slaat de actrice de modeplank flink mis. Normaal spotten we haar in oversized kleding die van haar man Ben Affleck had kunnen zijn, deze keer gaat ze wel voor een vrouwelijke outfit. Maar of dat nou zo’n goed idee is? Is Jennifer vergeten dat ze haar pyjama nog aan heeft terwijl ze boodschappen ging doen? Het stofje en de oma print maken het jurkje in ieder geval niet heel sexy. We moesten ook even twee keer kijken of Jennifer überhaupt wel schoenen aanheeft. De nudekleurige schoentjes had ze beter om kunnen ruilen voor een paar killer heels. Dan had haar outfit tenminste nog iets sexy gehad.

Jessica Biel is zo'n mooie vrouw maar zelfs zij komt niet met deze outfit weg. Het topje maakt haar huid heel grauw en we zien de actrice veel liever in een skinny jeans dan in deze oversized joggingbroek. Ook van de teenslippers krijgen we een beetje de kriebels.

Jessica Biel is zo’n mooie vrouw maar zelfs zij komt niet met deze outfit weg. Het topje maakt haar huid heel grauw en we zien de actrice veel liever in een skinny jeans dan in deze oversized joggingbroek. Ook van de teenslippers krijgen we een beetje de kriebels.

Eigenlijk klopt er helemaal niks in de outfit van Lily Collins. De jas is veel te lang voor haar kleine figuurtje en geeft haar eerder een zwerverslook dan dat hij haar verandert in een sophisticated fashionista. En dan de rok... Heeft ze hem perongelijk verkeerd gewassen waardoor hij nu zo'n lichtblauwe kleur heeft of was dit de bedoeling? Om nog maar te zwijgen over de lengte en de stretchy stof. Ook van de schoenen zijn wij geen fan. Misschien vond Lily het mooi kleuren bij haar jas, maar doe volgende keer maar niet meer.

Eigenlijk klopt er helemaal niks in de outfit van Lily Collins. De jas is veel te lang voor haar kleine figuurtje en zorgt eerder voor een zwerverslook dan dat hij haar verandert in een sophisticated fashionista. En dan de rok… Heeft ze hem per ongelijk verkeerd gewassen waardoor hij nu zo’n lichtblauwe kleur heeft of was dit de bedoeling? Om nog maar te zwijgen over de lengte en de stretchy stof. Ook van de schoenen zijn wij geen fan. Misschien vond Lily het mooi kleuren bij haar jas, maar doe ze volgende keer maar niet meer aan.

Waar zijn de armen van Liv Tyler?? Zijn ze opgegeten door het groene monster dat om haar heen zit? En er zitten nog wel van die handige vakjes in speciaal voor haar handen...

Waar zijn de armen van Liv Tyler?? Zijn ze opgegeten door het groene monster dat om haar heen zit? En er zitten nog wel van die handige vakjes in speciaal voor haar handen…

We zijn van Nicki Minaj wel wat gewend, maar toch blijft ze ons shockeren. Waarom moet ze toch altijd zo beha naar buiten? Wordt dit de nieuwe signature look van de zangeres? Laten we alsjeblieft met z'n allen hopen van niet. Het is wachten tot het een keer mis gaat en het knoopje van haar jasje een keer losschiet. Om de aandacht nog even extra op haar boobies te leggen, koos Nicki voor een paar statement sieraden. Helaas legt ze daarmee juist de nadruk op plekken waarop ze dat beter niet kunt doen. Zoals haar heupen bijvoorbeeld.... Door al dat bling bling geweld zou je bijna haar schoenen vergeten maar ook die weten haar outfit niet meer te redden.

We zijn van Nicki Minaj wel wat gewend, maar toch blijft ze ons shockeren. Waarom moet ze toch altijd zonder beha naar buiten? Wordt dit de nieuwe signature look van de zangeres? Laten we alsjeblieft hopen van niet. Het is wachten tot het een keer mis gaat en het knoopje van haar jasje losschiet. Om de aandacht nog even extra op haar boobies te leggen, koos Nicki voor een paar statement sieraden. Helaas legt ze daarmee juist de nadruk op plekken waarop ze dat beter niet kunt doen. Zoals haar heupen bijvoorbeeld…. Door al dat bling bling geweld zou je bijna haar schoenen vergeten maar ook die weten haar outfit niet meer te redden.

Een unieke stijl hebben is natuurlijk heel goed, maar niet op deze manier. De schoenen en Chanel tas van Rita Ora kleuren goed bij elkaar maar houden de goede punten dan ook echt op. De rok lijkt meer op een tafelkleed waar je oma nog heel blij mee zou zijn en om nou te zeggen dat het t-shirt helemaal bij de rest van het stijltje past... Geen idee welk statement Rita hier neer wilde zetten maar op ons komt het niet helemaal over.

Een unieke stijl hebben is natuurlijk heel goed, maar niet op deze manier. De schoenen en tas van Rita Ora kleuren goed bij elkaar maar daarbij houden de positieve punten echt op. De rok lijkt meer op een tafelkleedje waar je oma nog heel blij mee zou zijn en om nou te zeggen dat het t-shirt helemaal bij de rest van het stijltje past… Geen idee welk statement Rita hier neer wilde zetten maar op ons komt het niet helemaal over.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties