0

PHOTOS De modeflaters van de weekVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Bekijk ze hieronder!

Bij het zien van een naakte Miley op de cover van haar nieuwe album Bangerz hadden we tijdens het lancerings event geen classy outfitje verwacht. En inderdaad onze verwachtingen worden werkelijkheid. Helaas. Miley heeft het motto less is more niet helemaal begrepen en gaat gewoon voor een crop top én een broek met scheuren én een paar opvallende schoenen. Maar Miley zou Miley niet zijn als het niet nog veel erger zou kunnen. Zien we door haar topje heen nou geen beha maar wel twee sterren op haar tepels? En is dat haar doorschijnende onderbroek die boven haar broek uitkomt? Wij zeggen niks meer.

Na het zien van een naakte Miley op de cover van haar nieuwe album Bangerz hadden we tijdens het lancerings event ervan geen classy outfitje verwacht. En inderdaad onze verwachtingen worden werkelijkheid. Helaas. Miley heeft het motto less is more niet helemaal begrepen en gaat gewoon voor een crop top, én een broek met scheuren én een paar opvallende schoenen. Maar Miley zou Miley niet zijn als het niet nog veel erger zou kunnen. Zien we door haar topje heen nou geen beha maar wel twee sterren op haar tepels? En is dat haar doorschijnende onderbroek die boven haar broek uitkomt? Wij zeggen niks meer.

Wow! Blake Lively, is that you? We herkennen de actrice bijna niet in deze kleding. We snappen dat je op het vliegveld niet in je galajurk rondloopt, maar ze had de lompe Uggs best voor een paar leuke laarsjes kunnen omruilen. En what's up met het hoedje? Fout model én foute kleur... Probeert Blake haar gezicht er soms mee te verstoppen? De rest van haar outfit is ook wel heel basic. Wij zien haar liever in Gossip Girl outfitjes!

Wow! Blake Lively, is that you? We herkennen de actrice bijna niet in deze kleding. We snappen dat je op het vliegveld niet in je galajurk rondloopt, maar ze had de lompe Ugg’s best voor een paar leuke laarsjes kunnen omruilen. En what’s up met het hoedje? Fout model én foute kleur… Probeert Blake haar gezicht er soms mee te verstoppen? De rest van haar outfit is ook wel heel basic. Wij zien haar liever in Gossip Girl outfitjes!

Dat ze hoog in het lijstje staan van knappe koppels in celeb land zou je bij het zien van deze foto niet zeggen. Slonzig is vooral het woord dat als eerste in ons opkomt. Is dit sweatshirt stelletje op weg naar een dagje meubelboulevard?

Dat ze hoog in het lijstje staan van knappe koppels in celeb land zou je bij het zien van deze foto niet zeggen. Slonzig is vooral het woord dat als eerste in ons opkomt. Is dit sweatshirt stelletje op weg naar een dagje meubelboulevard? Het is nou ook niet zo dat Mila de laatste tijd stijlvol de deur uitgaat en dat dit een off day is…

Mischa Barton bewijst hier dat je zelfs met een goed figuur nog een verkeerde kledingkeuze kan maken. Deze outfit is misschien leuk voor haar oma maar het model van de rok maakt haar heupen veel breder dan ze eigenlijk zijn. Ze krijgt er zelfs een buikje door. Ook over de onderkant  zijn we niet echt te spreken. Peplum is leuk maar niet op deze manier. Volgende keer toch maar een styliste inhuren Mischa?

Mischa Barton bewijst hier dat je zelfs met een goed figuur nog een verkeerde kledingkeuze kan maken. Deze outfit is misschien leuk voor haar oma maar het model van de rok maakt haar heupen veel breder dan ze eigenlijk zijn. Ze krijgt er zelfs een buikje door. Ook over de onderkant zijn we niet echt te spreken. Peplum is leuk maar niet op deze manier. Volgende keer toch maar een styliste inhuren Mischa?

Emma Roberts lijkt niet echt door te hebben welke kleuren haar goed staan en welke niet. Deze outfit is nogal saai en maakt haar huidskleur grauw. Daarbij is printjes met elkaar mixen leuk, mits je het goed doet natuurlijk... Emma lijkt niet echt een mix&match talentje. Om het allemaal nog erger te maken, had ze ook wel even haar schoenen schoon kunnen maken voordat ze de straat opging. Zelf lijkt de actrice ook niet echt blij te zijn met haar kledingkeuze aan haar gezicht te zien.

Emma Roberts lijkt niet echt door te hebben welke kleuren haar goed staan en welke niet. Deze outfit is nogal saai en maakt haar huidskleur grauw. Daarbij is printjes met elkaar mixen leuk, mits je het goed doet natuurlijk… Emma lijkt niet echt een mix & match talentje. Om het allemaal nog erger te maken, had ze ook wel even haar schoenen schoon kunnen maken voordat ze de straat opging. Zelf lijkt de actrice ook niet echt blij te zijn met haar kledingkeuze.

Zo te zien heeft Christina Milian een zware dag gehad. Ze lacht nog wel terwijl ze terug komt van de Dancing With The Stars training, maar aan haar kapotte shirtje te zien, had ze een wilde tijger als danspartner. Ook haar trashy petje is wat ons betreft niet echt een succes. De zilveren stenen zijn wel heel bling bling.

Zo te zien heeft Christina Milian een zware dag gehad. Ze lacht nog wel terwijl ze terugkomt van de Dancing With The Stars training, maar aan haar kapotte shirtje te zien, had ze een wilde tijger als danspartner. Ook haar trashy petje is wat ons betreft niet echt een succes. De zilveren stenen zijn wel heel bling bling.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties