0

PHOTOS De modeflaters van de weekVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Bekijk ze hieronder!

Normaal is ze altijd zo stylish gekleed, en veel vrouwen zien haar dan ook als stijlicoon. Toch kunnen we beter geen voorbeeld nemen aan deze rode jurk van Diane Kruger. Tenminste, met de jurk op zich is niet zoveel mis maar met de finishing touch wel. Is dat haar bh die boven de jurk uitpiept? Of is het vleeskleurige randje de bedoeling? Haar sexy decollete valt er helaas wel een beetje door weg

Normaal is ze altijd zo stylish gekleed en veel vrouwen zien haar dan ook als stijlicoon. Toch kunnen we beter geen voorbeeld nemen aan deze rode jurk van Diane Kruger. Tenminste, met de jurk op zich is niet zoveel mis maar met de finishing touch wel. Is dat haar bh die boven de jurk uitpiept? Of is het vleeskleurige randje de bedoeling? Haar sexy decolleté valt er helaas wel een beetje door weg. Volgende keer toch maar voor een goede strapless bh gaan. Of voor een hoger decolleté…

Waar is de fashionable Carrie van Sex & The City gebleven? Als we Sarah Jessica Parker zo zien, lijkt er niks over van het stijlicoon. De trui en broek passen qua kleuren totaal niet bij elkaar, en we zouden graag een paar killer heels - Manolo's? - zien in plaats van deze sneakers. Ook haar kapsel kan wel wat aandacht gebruiken. We want Carrie back!

Waar is de fashionable Carrie van Sex & The City gebleven? Als we Sarah Jessica Parker zo zien, lijkt er niks over van het stijlicoon. De trui en broek passen qua kleuren totaal niet bij elkaar en we zouden graag een paar killer heels – Manolo’s? – zien in plaats van deze sneakers. Ook haar kapsel kan wel wat aandacht gebruiken. We want Carrie back!

Je zou zeggen dat als je gaat shoppen in New York je wat extra aandacht aan je outfit besteedt. Katherine Heigl vond dat onzin en koos voor een oma look. De rok heeft een heel aparte lengte en het model is ook niet bepaald sexy. Maar het kan nog erger... De laarzen passen totaal niet bij de grandma skirt, en de ruitjes blouse staat vast leuker op een boyfriend jeans dan gepropt in deze rok. Alle hoop is dan ook gevestigd op haar tas. Maar helaas, ook qua accessoires slaat Katherine de modeplank mis.

Je zou zeggen dat als je gaat shoppen in New York je wat extra aandacht aan je outfit besteedt. Katherine Heigl vond dat onzin en koos voor een kinky Jehova getuige look. De rok heeft een heel aparte lengte en het model is ook niet bepaald sexy. Maar het kan nog erger… De laarzen passen totaal niet bij de grandma skirt, en de ruitjes blouse staat vast veel leuker op een boyfriend jeans dan in deze rok gepropt. Alle hoop is dan ook gevestigd op haar tas. Maar helaas, ook qua accessoires slaat Katherine de modeplank mis.

Ziet Jennifer Garner haar eigen man soms als stijlicoon? Het is niet de eerste keer dat we de actrice in mannelijke kleding zien. Ook nu weer is haar denim blouse minstens drie maten te groot, en zou hij Ben Affleck ongetwijfeld beter staan. Haar kleurkeuze verdient ook niet echt een prijs. Boring Jennifer! Volgende keer een lekker fel kleurtje en een topje in je eigen maat graag...

Ziet Jennifer Garner haar eigen man soms als stijlicoon? Het is niet de eerste keer dat we de actrice in mannelijke kleding zien. Ook nu is haar denim blouse minstens drie maten te groot en zou hij Ben Affleck ongetwijfeld beter staan. Haar kleurkeuze verdient ook niet echt een prijs. Boring Jennifer! Volgende keer een lekker fel kleurtje en een topje in je eigen maat graag…

Het is niet de eerste keer dat we actrice Ellen Page op een modeflater betrappen. Ook nu weer spotten we haar in een outfit waar geen seconde over nagedacht lijkt te zijn. Al dat zwart maakt haar huid nog witter en het supermarkt tasje als it-bag werkt ook niet echt. Zelf lijkt Ellen zich ook een beetje te schamen voor deze misser. Met een petje op en grote zonnebril probeert ze zich nog te verstoppen. Leuk geprobeerd Ellen, maar we zien je toch wel!

Het is niet de eerste keer dat we actrice Ellen Page op een modeflater betrappen. Ook nu weer spotten we haar in een outfit waar geen seconde over nagedacht lijkt te zijn. Al dat zwart maakt haar huid nog witter en het supermarkt tasje als it-bag werkt ook niet echt. Zelf lijkt Ellen zich ook een beetje te schamen voor deze misser. Met een petje op en grote zonnebril probeert ze zich nog te verstoppen. Leuk geprobeerd Ellen, maar we zien je toch wel!

Of Ashley Tisdale nou gaat sporten of niet, deze outfit doet niks voor haar lichaam. Door de driekwart legging en lompe Uggs krijgt Ashley ineens heel korte beentjes. Uberhaupt kunnen we een vraagteken plaatsen bij het feit dat ze Uggs draagt terwijl de zon schijnt. Het oversized vest maakt de outfit niet veel vrouwelijker.

Of Ashley Tisdale nou gaat sporten of niet, deze outfit doet niks voor haar lichaam. Door de driekwart legging en lompe Ugg’s krijgt Ashley ineens heel korte beentjes. Überhaupt kunnen we een vraagteken zetten bij het feit dat ze Ugg’s draagt terwijl de zon schijnt. Het oversized vest maakt de outfit ook niet veel vrouwelijker.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties