0

PHOTOS De modeflaters van de weekVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Bekijk ze hieronder!

Elle Fanning

Oh Elle! Wanneer stop je eens met het dragen van poederroze kleuren? Het jurkje dat net op een nachtjapon lijkt, doet haar zo flets lijken dat we bijna denken dat het zusje van Dakota Fanning naakt de deur uit is gestapt. Volgende keer een vrolijk kleurtje?

Gwen Stefan

Van zangeres Gwen Stefani zijn we gewend dat ze af en toe een gewaagde creatie aantrekt. Maar de bovenkant van deze outfit lijkt uit de verkleedkist van oma te komen. Haar topje dat langzaam lijkt te ontrafelen in combinatie met het carnavalesk hoedje doet ons modehartje niet sneller kloppen.

Khloe Kardashian

Is het een tent? Een ninja? Nee, het is reality ster Khloe Kardashian! Khloe speelt weer eens verstoppertje met de paparazzi en duikt weg in deze enorme oversized trui die al haar curves laten verdwijnen.

Kate Upton

Waar wij ons in de begin van een nieuwe relatie opdoffen, slentert model Kate Upton tijdens een date met haar nieuwe lover gewoon in haar sport outfit over straat. Het leuke schoudertasje wordt ondergesneeuwd door het ouwelijk windjack.

Selma Blair

Actrice Selma Blair is de laatste tijd weinig meer in de spotlights te zien en nu we dit zien snappen we waarom! De verwassen roze joggingbroek met hoogwater en stoffen ballerina’s, hier durven wij ons niet eens in het donker mee te vertonen!

Kourtney Kardashian

Reality ster Kourtney Kardashian gaat normaal zeer fashionable de deur uit, maar dit outfitje maakt haar onnodig oud. Door de wijde pasvorm, het ouwelijke printje en de fletse kleuren lijkt Kourtney in één klap 30 jaar ouder. Hello granny!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Rosalyn de Lange)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties