0

MODEFLATERSVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Bekijk ze hieronder!

Actrice Ellen Page had er niet zo'n zin in vandaag.

Actrice Ellen Page slaat met deze boyish outfit de modeplank toch een beetje mis. De grote bergschoenen, boyfriend jeans en het petje zorgen niet voor een boy touch maar voor een compleet mannelijke outfit. Het Coca Cola shirt maakt het geheel niet veel vrouwelijker en is eigenlijk alleen geschikt voor een lazy sunday als je de hele dag thuis blijft. Is trucker Ellen hier net uit haar vrachtwagen komt stappen? Een mooie skinny jeans of een paar killer heels zouden ze actrice zeker niet misstaan.

Een ruitjes blouse kan heel leuk zijn, maar Jennifer Garner heeft het hier toch niet helemaal begrepen. Zaten al haar eigen kleren in de was en heeft ze blind een outfit uit de kast van hubby Ben Affleck getrokken? Jennifer ziet er hier vrij rommelig en onverzorgd uit. De mannelijke broek en ongestreken blouse maken van Jenn toch een beetje een fashion victim.

Een ruitjes blouse kan heel leuk zijn, maar Jennifer Garner heeft het hier toch niet helemaal begrepen. Zaten al haar eigen kleren in de was en heeft ze blind een outfit uit de kast van hubby Ben Affleck getrokken? Jennifer ziet er hier rommelig en onverzorgd uit; de mannelijke broek en ongestreken blouse maken van Jen toch een beetje een fashion victim.

Actrice Michelle Trachtenberg

De prachtige looks van actrice Michelle Trachtenberg komen met deze outfit niet helemaal uit de verf. De kleuren passen totaal niet bij haar huidskleur en maken het geheel nogal flets. Ook haar lichaam komt in dit shirt niet echt tot zijn recht. Michelle probeerde met wat sieraden de boel nog te redden maar helaas is dat wat ons betreft niet echt gelukt. Met haar saaie shirt blijft Michelle letterlijk een grijs muisje.

Dat Miley's kledingstijl niet bekend staat als classy is een understatement. Toch is dit allemaal wel heel bloot en heel kort. En een crop top en een heel kort shortje? Miley neemt less is more wel heel serieus. Het enige dat wel lang is, zijn haar laarzen. Maar of dat haar outfit nou minder trashy maakt...

Dat Miley’s kledingstijl niet bekend staat als classy is een understatement. Toch is dit allemaal wel heel bloot en heel kort. En een crop top én een heel kort shortje? Miley neemt less is more wel heel serieus. Het enige dat wel lang is, zijn haar laarzen. Maar of dat haar outfit nou minder trashy maakt…

Rihanna kan zo te zien nog lachen, maar wij krijgen eerder tranen in ons ogen bij het zien van haar outfit. Met deze print en felle kleuren komt zelfs RiRi niet weg. Wil de zangeres ons laten zien hoeveel wereldkennis ze heeft of probeert ze een fashion statement te maken. We're not sure maar met deze vlaggenoutfit scoort de Bad Gal bij ons in ieder geval geen punten.

Rihanna kan zo te zien nog lachen, maar wij krijgen eerder tranen in onze ogen bij het zien van haar outfit. Met deze print en felle kleuren komt zelfs RiRi niet weg. Heeft de zangeres uit elk land waar ze ooit is geweest een vlag meegenomen en die vervolgens aan elkaar genaaid? Of de zangeres ons wil laten zien hoeveel wereldkennis ze heeft of dat ze probeert een fashion statement te maken; we’re not sure. Met deze vlaggenoutfit scoort de Bad Gal bij ons in ieder geval geen punten.

Vanessa Hudgens

Kunnen we dit bij elkaar geraapt zooitje van Vanessa Hudgens überhaupt wel een outfit noemen? Het shirt snappen we nog maar what’s up met de paarse short en de ruitjes blouse die als cape om haar middel is geknoopt. Dat Vanessa aan het sporten is, kan dit keer geen excuus zijn; op die badslippers komt ze hardlopend vast niet heel ver. Enig pluspuntje? Godzijdank draagt ze geen witte sokken.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties