0

ModeflatersVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Bekijk ze hieronder!

Fabulous is niet meteen het eerste woord dat in ons opkomt bij het zien van deze outfit. Ondanks dat het nog zomer is, vond Ashley Tisdale het toch nodig om haar warme Uggs weer uit de kast te trekken. De driekwart legging en het petje helpen ook niet echt mee om nog wat van deze look te maken.

Fabulous is niet meteen het eerste woord dat in ons opkomt bij het zien van deze outfit. Ondanks dat het nog zomer is, vond Ashley Tisdale het toch nodig om haar warme Uggs weer uit de kast te trekken. En nee, ze is niet op weg van of naar de sportschool. De driekwart legging en het petje helpen ook niet echt mee om nog wat van deze look te maken. Trek de volgende keer écht iets fabulous aan please!

Dat sportkleding vaak niet de mooiste outfits opleveren, snappen we. Maar zoals Britney Spears er hier uitziet is ook weer niet nodig. In een verwassen shirtje en oversized broek ziet de zangeres er zelfs voor haar doen slonzig uit. Wij hopen vooral dat ze niet valt over die veel te lange pijpen.

Dat sportkleding vaak niet de mooiste outfits opleveren, snappen we. Maar zoals Britney Spears er hier uitziet is ook weer niet nodig. In een verwassen topje en oversized broek ziet de zangeres er zelfs voor haar doen slonzig uit. De pastelkleurtjes maken haar look vrij kinderachtig en haar kapsel met uitgroei zorgt ook niet voor een verzorgde uitstraling. Als ze maar niet struikelt over die veel te lange pijpen.

Als je Elle Fanning zo op straat zou zien, zou je denken dat ze op weg is naar de sportschool. Toch brengt de actrice gewoon een bezoekje aan de nagelstudio. Waarom ze daarvoor een sportbeha en legging aan moest doen, snappen wij ook niet helemaal. De zwarte outfit doet haar huidskleur in ieder geval niet veel goeds.

Wat is het met deze celebs die eruit zien alsof ze gaan sporten? Als je Elle Fanning zo op straat zou zien, zou je denken dat ze op weg is naar de sportschool. Toch brengt de actrice gewoon een bezoekje aan de nagelstudio. Waarom ze daarvoor een sportbeha en legging aan moest doen, snappen wij ook niet helemaal. De zwarte outfit doet haar huidskleur in ieder geval niet veel goed en van die neon groene teenslippers krijgen we ook spontaan rillingen. Super strak buikje, dat dan weer wel!

Van Lady Gaga zijn we veel gewend. Maar dit? Had de zangeres een bad face day of wilde ze gewoon een dagje incognito over straat? En dan hebben we het nog niet eens gehad over de blauwe broek, die er vrij cheap uitziet en ook een paar maten te groot is.

Van Lady Gaga zijn we veel gewend. Maar dit? Had de zangeres een bad face day of wilde ze gewoon een dagje incognito over straat? En dan hebben we het nog niet eens gehad over de blauwe plastic broek en torenhoge hakken die zelfs voor Gaga extreem zijn…

Wij denken dat Pixie Lott iets vergeten is toen ze van huis wegging... Zoals een broek misschien? Terwijl ze van de trap loopt, kijken wij recht haar kruis in. Thank God heeft ze wel ondergoed aangetrokken, maar een zwarte broek of leuk rokje was geen overbodige luxe geweest.

Wij denken dat Pixie Lott iets vergeten is toen ze van huis wegging… Zoals een broek misschien? Terwijl ze van de trap loopt, kijken wij recht haar kruis in. Thank God heeft ze wel ondergoed aangetrokken, maar een zwarte broek of leuk rokje was geen overbodige luxe geweest.

De altijd fashionable Victoria Beckham slaat hier de modeplank toch een beetje mis. Terwijl ze normaal altijd de mooiste jurkjes draagt, doet dit exemplaar niks voor haar figuur. Er is geen vorm in deze jurk te bekennen en het lijkt net of de slanke ontwerpster iets te verbergen heeft.

De altijd fashionable Victoria Beckham slaat hier de modeplank toch een beetje mis. Terwijl ze normaal altijd de mooiste jurkjes draagt, doet dit exemplaar niks voor haar figuur. Er is geen vorm in deze jurk te bekennen en het lijkt net of de slanke ontwerpster iets te verbergen heeft. Heeft ze per ongeluk een paar maten te groot gekocht of probeert ze een (baby)buikje te verstoppen?

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties