0

MODEMISSERSVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Bekijk ze hieronder!

Miley Cyrus

Wat deze verschijning van zangeres Miley Cyrus te betekenen heeft… Wij hebben werkelijk waar geen idee. De donkere legging en de crop top worden gesierd door kralen die van een goedkoop kralengordijn lijken gehaald. De duivel schuilt duidelijk in Miley, kijk maar naar haar schaduw…

Erin Wasson

Model Erin Wasson moet hebben gedacht less is more… Letterlijk. Ze kiest voor een zwarte band om haar hoofd en tevens bedekt ze haar edele delen met stof in dezelfde tint. Over het geheel draagt ze geen classy jurk, maar gaat ze voor enkel voor een doorschijnende stof. Dus…

Lady Gaga

Tot en met haar romp ziet zangeres Lady Gaga er (vooral voor haar doen) er vrij trendy uit. Een mirrored sunny prijkt op haar neus en ze draagt een witte satijnen top. Maar dan rollen je ogen verder naar beneden en zie je een broek die gemaakt lijkt te zijn van bubbeltjesfolie. En wat draagt ze in haar hand? Het lijkt een clutch, maar het blijkt een enorme kristallen steen. Why?

Rita Ora

Zangeres Rita Ora verschijnt bij de MTV VMA’s in een glittertop met diep decolleté en een lange rok met veren en een enorme split. Gevalletje way too much. Zowel te bloot als te veel glitter en glamour.

Lil' Kim

Rapster Lil’ Kim draagt tijdens de MTV VMA’s een leather look outfit met allemaal kleine gaatjes erin. Sorry Lil’ Kim, maar deze outfit kan echt niet door de beugel.

Candice Swanepoel

Model Candice Swanepoel heeft een body to die for, dus een crop top en een maxi rok met megasplit mistaan haar zeker niet. Maar we hadden graag een andere korte top gezien in plaats van dit opgeknoopte model. Jammer!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Carolien Tsao)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties