0

PHOTOS De modeflaters van de weekVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Bekijk ze hieronder!

Elle Fanning

Actrice Elle Fanning gaat de deur uit in een huidskleurige jurk die niet veel goeds doet voor haar eigen kleurtje. Het lijkt wel een onderjurk waar nog een semi doorschijnende maxi dress overheen had gemoeten… Ook zit de jurk niet echt charmant bij haar kruis door de wind.

Vanessa Hudgens

Deze outfit doet actrice en zangeres Vanessa Hudgens onnodig heel oud lijken. Vooral de lengte van de jurk doet niet veel goeds voor Vanessa’s look. En dat vogelnest op haar hoofd maakt het er nou niet bepaald beter op.

Natalie Portman

Jammer deze outfit van actrice Natalie Portman. Vooral omdat ze hierdoor haar over all classy look kwijtraakt. De jurk zou niet misstaan bij een boeren trien en die schoenen zijn een beetje hekserig.

Lady Gaga

We zijn wel wat gewend van zangeres Lady Gaga, maar deze outfit is not done. Alsof de blouse niet dicht kan en ze haar broek is vergeten… En dan die beha! Het lijkt wel of ze een een paar flapjes stof heeft opgeplakt van een verkeerd formaat. Haar nieuwe coupe kan ze daarentegen wel goed hebben!

Emma Watson

Actrice Emma Watson combineert haar blauwe sweat trui met een witte maxi rok. Hier is totaal niet over nagedacht. Comfortabel kan ook mooi zijn en dat is dit absoluut niet.

Reality ster Snooki

We hebben realityster Snooki, van Jersey Shore, wel eens in een ergere outfit gezien; voor haar doen is ze in deze outfit redelijk bedekt. Maar Snooki… Die schoenen? Die kunnen echt niet! De rest van haar outfit is best on trend dankzij de ruitjes en de leren broek, maar die boots halen het totaalplaatje geheel naar beneden en laten het heel goedkoop ogen…

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Carolien Tsao)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties