0

PHOTOS De modeflaters van de weekVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Bekijk ze hieronder!

Khloe Kardashian cameltoe

Khloe Kardashian gaat uit lunchen met haar zus Kourtney en verschijnt daarbij in een lichte denim blouse, een witte broek en… een cameltoe! Niet zo charmant en vooral niet in een witte broek waarbij het nog meer opvalt.

Miley Cyrus outfit teen choice awards

Zangeres Miley Cyrus poseert zo trots als een pauw met haar Teen Choice Award, en terecht! Alleen héél jammer die outfit waarvoor ze heeft gekozen. Door de rok die veel te kort is en uit zwarte leren riemen lijkt te bestaan, krijgen we een totaal verkeerd beeld van haar. Om maar nog niet te spreken of die walgelijke top. Gevalletje zweep en handboeien vergeten?

Stop de persen! Nicole Kidman in een stoere look? Wij zijn enkel gewend de actrice in ladylike outfits te zien, welke ze met verve draagt. Op zich niks mis met deze outfit, maar zo niet Nicole Kidman. Doe ons de oude vertrouwde roodharige maar...

Stop de persen! Nicole Kidman in een stoere look? Wij zijn enkel gewend de actrice in ladylike outfits te zien, welke ze met verve draagt. Op zich niks mis met deze look, maar zó niet Nicole Kidman. Doe ons de oude vertrouwde roodharige maar…

Kristin Davis korte benen

Sex And The City actrice Kristin Davis draagt een floral jurkje die net over haar knieën valt. Daaronder heeft ze witte schoenen aan met een brede enkelband. Jammer, want haar benen lijken onnodig kort door deze combi.

Oke, aan die sporty look van zangeres Britney zijn we onderhand wel gewend. Maar ze had op z'n minst toch even moeite kunnen doen om haar sokken weg te stoppen?

Oké, aan die sporty look van zangeres Britney zijn we onderhand wel gewend. Maar ze had op z’n minst toch even moeite kunnen nemen om haar sokken weg te stoppen?

Rebel Wilson teen choice awards surfpak

Naar de Teen Choice Awards droeg menig celeb een classy jurkje. Actrice en comedian Rebel Wilson koos echter voor een hele toepasselijke outfit, namelijk een surfpak. Maar of het nou heel mooi is, is een ander verhaal. Liever hadden we haar gezien in een jurk met heels… Jezelf op de hak nemen wordt op een gegeven moment ook een beetje saai.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Carolien Tsao)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties