0

PHOTOS De modeflaters van de weekVaak kunnen we ons vergapen aan de mooie outfits die celebs dragen. En dat is ook niet zo gek want ze hebben budget genoeg om mooie dingen aan te schaffen, hebben stylistes in dienst én krijgen ook nog eens gratis dingen opgestuurd.

Toch slaan ze soms de plank ook compleet mis, maar stiekem is dat ook leuk om te zien. Daarom zetten we elke week de grootste modeflaters voor jullie op een rij.

Bekijk ze hieronder!

Power lady Rihanna werd gespot met haar nieuwe kapsel dat haar opnieuw geweldig staat. Ze hoopte vast dat alle aandacht gevestigd zou zijn op haar nieuwe coupe, want haar borsten liet ze op de vrije loop...

Power lady Rihanna werd gespot met haar nieuwe kapsel dat haar natuurlijk geweldig staat. Ze hoopte vast dat alle aandacht gevestigd zou zijn op haar nieuwe coupe, want haar borsten liet ze de vrije loop… Iets waar ze wel vaker een handje van heeft maar wat ons betreft not done is!

Toen Britney Spears naar de kerk ging, besloot ze een wel heel sexy outfit uit de kast te trekken. Dit jurkje is way too short en dat bedacht Brit zich duidelijk ook toen ze onderweg was.

Toen Britney Spears naar de kerk ging, besloot ze een wel heel sexy outfit uit de kast te trekken. Dit jurkje is way too short en dat bedacht Brit zich duidelijk ook toen ze onderweg was. En dan die laarzen…

Lindsay Lohan droeg een simpel zwart jurkje waar niets mis mee is, maar besloot het helaas af te stijlen met een halsbandje...

Lindsay Lohan droeg een simpel zwart jurkje waar niets mis mee is, maar besloot het helaas af te stijlen met een halsbandje… Waar is de riem?

Rachel Zoe geniet van quality time in de speeltuin, maar zou ze niet alle aanwezige kinderen afschrikken met deze Magere Hein outfit?

Rachel Zoe geniet van quality time in de speeltuin, maar zou ze niet alle aanwezige kinderen afschrikken met deze Magere Hein outfit? Wij vinden haar in ieder geval eng zo!

De mix and match praktijken van Vanessa Hudgens zijn hier niet heel goed uitgepakt. Doordat ze een grote geruite blouse om haar heupen heeft geknoopt en haar lokken slordig in een knot draagt, krijgt ze over all een wat onverzorgde look. Jammer!

De mix and match praktijken van Vanessa Hudgens zijn hier niet heel goed uitgepakt. Doordat ze een grote geruite blouse om haar heupen heeft geknoopt en haar lokken slordig in een knot draagt, krijgt ze over all een wat onverzorgde look. Jammer! Shabby chic kan leuk zijn maar dit is niks…

Famke Janssen ging op pad met haar lover en ging voor ballerina's in exáct dezelfde kleur als haar skin. No go! We hadden het liever gezien met rode exemplaren aan haar voeten.

Famke Janssen ging op pad met haar lover en ging voor verschrikkelijke ballerina’s in exáct dezelfde kleur als haar skin. No go! We hadden haar liever gezien met wat galantere rode exemplaren aan haar voeten.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Carolien Tsao)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties