0

bizarre looks 150Het zit er weer op! New York, Londen, Milaan en Parijs stonden september en oktober in het teken van de mode en designers hoopten het toegestroomde publiek te verbluffen met mooie en originele looks. Maar soms slaan designers iets te ver door en dat levert geinige en bizarre maar tóch ook bijzondere momenten op.

Zo maakte Miley Cyrus haar designer debuut en ontwierp voor Jeremy Scott’s show tijdens New York Fashion Week de accessoires. Het was duidelijk dat ze helemaal los was gegaan dankzij het kleurrijke en extravagante resultaat! Het designerduo Meadham Kirchoff liet wel heel iets bizars zien op de catwalk: één model droeg namelijk een bebloede tampon als oorbel. Tsja, innovatief is het zeker.

De meest bijzondere trui hebben we gezien op de catwalk van Ashish tijdens Londen fashion week. Op het kledingstuk staat een afbeelding van Kim en Kanye maar echt mooi was het niet: het leek wel of de designer de lovebirds zo lelijk mogelijk wilde weergeven. De gekste jurken tijdens fashion week zagen we bij Betsey Johnson want zij ontwierp allerlei hysterische bruidsjurken voor haar SS15 collectie. Jeremy Scott kon er ook wat van want hij ontwierp een échte Barbie collectie voor Moschino. Barbie leek wel tot leven gewekt.

De prijzen voor de mooiste hoofddeksels gaan naar Jean Paul Gaultier en Vivienne Westwood. De Franse designer liet modellen over de catwalk paraderen met maskers en Vivienne (het brein achter de hoed van Pharrell) liet op een creatieve manier zien dat manden op je hoofd best fashionable kunnen zijn.

Bekijk de foto’s hieronder.

 • Bebloede oorbellen gezien bij Meadham Kirchoff
  Bebloede oorbellen gezien bij Meadham Kirchoff
 • NY: JEREMY SCOTT SS15 presented by MADE
  Jeremy Scott en Miley Cyrus collab
 • London Catwalk FTW SS15 - Ashish
  De KimYe trui van Ashish
 • New York Catwalk RTW SS 15 - Betsey Johnson
  De hysterische bruidsjurken van Betsey Johnson
 • Paris Catwalk RTW SS15 - Jean Paul Gaultier
  Superman taferelen bij Jean Paul Gaultier
 • Paris Catwalk RTW SS15 - Vivienne Westwood
  Rieten manden als hoofddeksels gezien bij Vivienne Westwood

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties