0

olivia palermo mooiste outfits 2013 150Er zijn een paar dames op de wereld waarmee wij dolgraag van kast willen ruilen. Naast de nodige bloggers, zijn er ook celebs en BN’ers als Sylvie Meis, Miranda Kerr én natuurlijk Olivia Palermo.

Gisteren is die laatste ten huwelijk gevraagd door lover Johannes Huebl en wij kijken uit naar flink wat stijlvolle plaatjes van hun bruiloft. Olivia werd tijdens de zomer van 2013 gespot op de jacht van Valentino en is immer front row te spotten bij de modeshows van het merk, dus wij verwachten dat ze voor een robe van de Italiaanse designer gaat. De beste man zelf is inmiddels gepensioneerd, maar we gokken dat hij best wel even zijn ontwerpkunsten uit de kast wil halen voor Olivia.

Naast items van Valentino is Olivia dol op Dior, Burberry maar ook high street ketens vind je in haar garderobe terug. De it-girl en realityster gaat in het najaar vaak voor donkere outfits met een klein beetje kleur, maar in de zomer is het motto ‘hoe bonter hoe beter’. Olivia draagt vaak ballerina’s die ze bij voorkeur combineert met een gescheurde jeans en ook puntige pumps zijn favoriet bij The City ster.

Net als Miranda Kerr, is de Amerikaanse dol op haar Givenchy Antigona maar we zien haar ook vaak met haar rode Louis Vuitton tas. Op Olivia’s neus prijkt immer een donkere zonnebril. Outfitjes stijlt de socialité af met de meest mooie statement sieraden.

Wij verzamelden de leukste outfits van 2013 van Olivia Palermo voor jou en dat zijn er nogal wat. Welke look is jouw favoriet?

olivia palermo 1 olivia palermo 2

olivia palermo 3 olivia palermo 4 olivia palermo 5 olivia palermo 6 olivia palermo 7 olivia palermo 8 olivia palermo 9 olivia palermo 11 olivia palermo 10 olivia palermo 12 olivia palermo 13 olivia palermo 14 olivia palermo 15 olivia palermo 16 olivia palermo 17 olivia palermo 18 olivia palermo 19 olivia palermo 20 olivia palermo 21 olivia palermo 22 olivia palermo 23 olivia palermo 24 olivia palermo 25 olivia palermo 26 olivia palermo 27 olivia palermo 28 olivia palermo 29 olivia palermo 30 olivia palermo 31 olivia palermo 32 olivia palermo 33 olivia palermo 34 olivia palermo 35

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties