0

sag awards 2015 mooiste jurken 150Award season is in volle gang en gisteravond werden de Screen Actors Guild Awards uitgereikt in Los Angeles. Deze awarduitreiking, die sinds 1995 bestaat, is één van de meest gewaardeerde in de film- en televisiewereld en kan bijna concurreren met de Oscars.

Winnaars van gisteravond zijn onder andere de gehele cast van de film Birdman, Julianne Moore won de award voor de beste vrouwelijke hoofdrolspeelster in Still Alice en qua televisieseries vielen Downtown Abbey en Orange Is The New Black in de prijzen.

Vanzelfsprekend hadden de genodigden zichzelf weer prachtig aangekleed en in de maquillage laten zetten voor hun red carpet appearance. Winnares Julianne Moore zag er beeldschoon uit een in groene jurk van Givenchy. Keira Knightley, die in verwachting is van haar eerste kindje, liet ons geen glimp opvangen van haar bolle buikje dankzij een paarse Erdem bestaande uit verschillende laagjes maar was wel een stunning verschijning.

Emma Stone had een zwarte robe aan van Dior Couture waarvan de onderzijde see-through was terwijl Reese Witherspoon’s curves prachtig uitkwamen in een witte jurk van Armani. Jennifer Aniston maakte een statement met haar boezem gehuld in een vintage John Galliano en Emmy Rossum schitterde op de rode loper in een jurk van Armani Privé.

Bekijk de zes mooiste jurken van de SAG Awards hieronder!

Mijn favoriete jurk van de SAG Awards is...

View Results

 • Actrice Emma Stone in Dior Couture
  Actrice Emma Stone in Dior Couture
 • Actrice Emmy Rossum in Armani Prive
  Actrice Emmy Rossum in Armani Prive
 • Actrice Jennifer Aniston in vintage John Galliano
  Actrice Jennifer Aniston in vintage John Galliano
 • Actrice Julianne Moore in Givenchy
  Actrice Julianne Moore in Givenchy
 • Actrice Keira Knightley in Erdem
  Actrice Keira Knightley in Erdem
 • Actrice Reese Witherspoon in Armani
  Actrice Reese Witherspoon in Armani

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties