0

chrissy john 150Eén van onze favoriete koppels op het moment is toch wel Chrissy Teigen en hubby John Legend. Niet alleen zijn ze allebei beeldschoon, maar op social media komen ze ook nog eens over als het ultieme lovey-dovey koppel. Ze koken samen, ze lachen samen, ze kunnen in het openbaar niet van elkaar afblijven en zien er overall gewoon enorm verliefd uit.

Geen straf dus, om deze te lieve foto’s van het stel tijdens een photoshoot te bekijken. Chrissy rollebolt naakt over het strand van Miami en John staat erbij en kijkt verliefd naar zijn leading lady. Chrissy heeft een prachtig figuur en we snappen helemaal dat John zijn ogen daar niet van af kan houden (wij namelijk ook niet).

Als Chrissy een badjas aantrekt voor een paar gezamenlijke shots, laat ze het er door haar elegantie uit zien alsof ze in een Oscar-jurk op de rode loper aan het paraderen is. How do you do that Chrissy!? John grijpt zijn kans om even lekker met z’n geliefde te knuffelen. Ze delen een paar kusjes, verliefde blikken en speelse aanrakingen en gelukkig is het allemaal op de foto gezet, zodat wij erbij kunnen wegdromen, #relationshipgoals.

Bekijk de foto’s van de prachtige naakte Chrissy en haar hubby hier!

  • chrissy john 500

(Beeld: www.instagram.com/chrissyteigen)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties