0

LACEDit jaar was het jaar van het kanten jurkje. Het doorschijnende kanten jurkje wel te verstaan want nooit eerder was lingerie net zo belangrijk als de jurk zelf. Beyoncé, Cara Delevingne en natuurlijk Kim Kardashian schaamden zich er niet voor om de rode loper op te wandelen in hun ondergoed.

De kanten jurk werd vaak gedragen over een bodysuit of over een high waisted broekje met beha. Super sexy en daardoor vielen veel celebs als een blok voor dit ontwerp. Trendsetter nummer één Queen Bey werd in februari al in haar kanten exemplaar gespot: toen bewandelde de zangeres de rode loper van de Grammy’s in een wit item met laag uitgesneden rug. Niet veel later volgde de rest.

Kim Kardashian nam de kleine Nori mee naar de fashion week van Parijs compleet gehuld in een kanten exemplaar van Givenchy. North had zich geen stijlvoller fashion week debuut kunnen indenken en was matching met mommy Kim. Blogger Chiara Ferragni dacht wat fashion darling Cara kan, kan ik ook en werd zelfs in exact hetzelfde kanten jurkje gespot. Maar, de overduidelijke winnaar was Cara die haar look combineerde met een gouden tandenstoker en zo alle aandacht naar zich toe trok.

Bekijk alle celebs en hun kanten jurkjes hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties