0

celebs in autumn floral 150Als je denkt dat je alleen floral printjes kunt dragen in de zomer op mooie zonnige dagen, dan heb je het mis. De floral print kan namelijk ook heel stunning zijn voor in het najaar en deze trend wordt door veel fashionista’s omarmd. Dit komt misschien ook wel een beetje omdat we gewoon geen genoeg kunnen krijgen van de bloemenprint.

Op de rode loper worden celebs ook masaal gezien met te gekke floral printjes. Denk bijvoorbeeld aan prachtige witte jurken met bloemmotief, chique kimono’s of een heerlijke co-ord outfit zoals Poppy Delevingne het draagt. De kleuren zijn dan misschien dan niet zo vrolijk zoals we in het voorjaar en de zomer zagen, maar met een bloemenprint kun je in het najaar ook voor mooie grunge vintage look gaan. Het is maar waar je zin in hebt, want je hebt oneindig veel keuze wat betreft floral printjes.

Bekijk alle celebs die kozen voor een autumn floral hieronder. Zin om te shoppen? Klik dan op één van de shop tips. Dit weekend kun je bij ASOS.com en Nelly.com shoppen met gigantische kortingen vanwege Black Friday, dus wees er snel bij.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties