0

cara en kendall 150Gisteren was de Chanel show weer één die absoluut in de geschiedenisboeken kan met het modellenprotest voor vrouwenrechten. Topmodellen als Gisele Bündchen, Joan Smalls, Cara Delevingne en Kendall sloten de show af met een groot protest, alleen lieten die laatste twee het hier niet bij.

Cara en Kendall zagen we tijdens de show de longen uit hun lijf schreeuwen met grote protestborden in de hand. Blijkbaar waren deze twee Chanel ladies nog steeds in een opstandige bui toen ze na de show deze propstukken met zich mee namen. Het Britse model had haar oog laten vallen op het blauwe bord met de tekst: “Free Freedom” en ook de megafoon met het logo van het Franse modehuis had zij bemachtigd. Kendall koos voor de rode met daarop: “Ladies First”.

Samen verlieten de modelcollega’s het gebouw waar ze net de show voor Chanel hadden gelopen om vervolgens ervandoor te gaan in een auto. De chauffeur kreeg de protestborden nauwelijks in het vervoerstuig, maar met wat passen en meten lagen de stukken op de schoot van de dames met de houten stokken stekend uit het raam.

Deze ondeugende actie van Cara en Kendall heeft blijkbaar een band tussen de twee geschept. Na het incident postte de modellen dezelfde foto op hun Instagram met het onderschrift: “#freethenipple #shhhhhh” en elkaars namen erachter.

Bekijk de foto’s van Cara en Kendall hieronder.

  • BP_25029147
  • BP_25029153
  • BP_25029185
  • BP_25029192
  • BP_25029199
  • BP_25029200
  • instagram
    Cara Delevingne: "#freethenipple #shhhhhh @kendalljenner"

www.instagram.com/caradelevingne

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties