0

kate moss 150In de ‘My Burberry’ campagne bewezen Kate Moss en Cara Delevingne een fantastisch modellenteam te zijn en dat is andere bedrijven ook opgevallen. Daarom waren de twee Britse dames gisteren eregast tijdens het feestelijke event van Printemps Haussmann in Parijs.

De supermodellen zagen

er onwijs chic uit voor de onthulling van de kerstdecoraties van het grote warenhuis. Ze mogen dan Engelse roots hebben, ze deden zeker niet onder aan de fashionable Parisienne dames. Kate koos voor een blauw-wit gestreept shirt met een onderkant van witte veren. Daaronder droeg het 40-jarige model een zwarte skinny jeans en laarzen met een flinke hak. Onderweg naar het event droeg de gastredactrice van Vogue een lange militairen jas met gouden knopen en hield haar lokken opgestoken.

Cara zag er net zo stunning uit als haar rolmodel en droeg een glimmende leren broek met daarop een witte oversized jumper. Dat lange rechte jassen een trend zijn dit najaar liet het jonge model ook zien, door een groene variant te dragen. Vooral de schoenen van het gezicht van Topshop vielen op, deze hadden een print van bloemen en een peep toe detail.

Ben je benieuwd naar hoe Cara Delevingne en Kate Moss eruitzagen? Bekijk dan onderstaande foto’s.

  • BP_25209982
  • BP_25209985
  • BP_25210073
  • BP_25209988
  • BP_25209984
  • BP_25210074

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties