0

Cara Delevingne seen leaving her hotel in NYC.Probeert Cara Delevingne een nieuwe trend te zetten of heeft ze soms nog steeds last van een kater? We spotten het model voor de tweede keer op rij in een joggingoutfit in New York.

De eerste keer begrepen we nog; Cara had net een heftig party nachtje achter de rug met BFF RiRi en ja, dat je dan geen zin hebt in een volledig gestylde outfit is vrij logisch. Verstopt achter een zonnebril werd het model toen gesnapt door de paparazzi in een joggingbroek en Timberlands.

Je zou zeggen dat de hoofdpijn inmiddels wel weggetrokken is en dat Cara weer fris en fruitig door de straten van New York paradeert. Maar niks is minder waar. We spotten het model nu weer in een joggingbroek, wijde trui, Timberlands en een zonnebril en neon groene beanie op haar hoofd. Zijn haar wallen nog niet weggetrokken of beviel de comfortabele look haar zo goed dat ze nooit meer iets anders wil?

Bekijk de foto’s hieronder!

Cara Delevingne seen leaving her hotel in NYC. Cara Delevingne seen leaving her hotel in NYC. Cara Delevingne seen leaving her hotel in NYC.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties