0

Cara Delevingne arrive at Nozomi Restaurant in London.Cara Delevingne is hot op het moment en het model staat dan ook niet bepaald stil. Je zou zeggen dat ze met al die grote modecampagnes genoeg geld verdient om een kledingkast te hebben waar veel vrouwen jaloers op zouden zijn.

Toch lijkt Cara niet altijd even veel aandacht aan haar outfit te besteden. Als BFF was het model natuurlijk aanwezig op de launch party van Rihanna’s najaarscollectie voor River Island, maar helemaal in orde was haar look niet. Of haar grungy outfitje nou de bedoeling was of dat de it-girl onderweg ergens achter is blijven hangen, zullen we nooit zeker weten. Feit is wel dat er hier en daar een laddertje in haar panty te vinden was.

Erg druk leek het model zich niet te maken om haar gescheurde panty. As usual steekt Cara een paar keer haar tong uit naar de camera’s en support ze haar best friend door een geel baseball jurkje uit RiRi’s nieuwe collectie te dragen.

Benieuwd naar de outfit van Cara? Bekijk de foto’s hieronder!

Cara Delevingne arrive at Nozomi Restaurant in London. Cara Delevingne arrive at Nozomi Restaurant in London. Cara Delevingne arrive at Nozomi Restaurant in London. Cara 4

(Beeld: Bruno Press en Instagram)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties